söndag, augusti 30

Medleyfest

Vilket gäng vi är i Medley Linköping! Det blev bevisat ytterligare en gång igår. Kvällen började med informationsmöte och lite framtidsvisioner för oss instruktörer (om det bara va så väl att förslagen kan bli verklighet). Sedan sattes grillen igång och vi bjöds på kyckling, pastasallad och bröd. Vad hände med såsen? Vi satt ute på Tinnis hela långa kvällen och hade riktigt riktigt roligt. "Alla-barnen"-historierna gick varma så vi fick oss alla några glada skratt :)
Tro det eller ej med sen hamnade vi på Cupolen bland alla i övre medelåldern och där över! Jag har aldrig buggat så mycket som då! Galet va det är kul. Jag och Johanna bjöd upp några karlar där och fick svänga på rumpan riktigt ordentligt! Där va det inte bara 2 enkla turer som gällde utan vi fick nog se det mer avancerade registret! Tjosan!
Inte en fest utan Harrys så dit styrde vi kosan efter några buggar. Eftersom vi var ett helt gäng blev denna kväll på dansgolvet underbar. Som vi dansade! Utan man visste ordet av hade några timmar passerat. När jag väl beslutat mig för att gå hem kom Lars och Mats till Harrys. Inte kunde jag ju gå hem då! Ställde in väskan igen i garderoben och fortsatte partandet! Älskade fästman :)


















Tackar alla underbara instruktörer och kära vänner för en superkväll.

lördag, augusti 29

Träning

Vecka 35 har gått i träningens tecken. Avslutade visserligen 34 med BodyPump också. Det var BodyAttack i måndags, Step kondtion i tisdags, var på BodyPump i torsdags och körde själv BodyAttacken igen i fredags. Det är så kul att det inte är klokt! Fattar inte att man kan få en sån grym kick av detta med träning! Love it :)

På jobbet nu händer det saker. Vi omorganiserar oss igen så jag byter sjukgymnastkollega. Dessutom flyttar vi tillsammans till ett annat kontor som befinner sig på ett av våra äldreboenden. Det ska bli spännande och jag hoppas att det blir en nystart. Har förhoppningar om att kunna starta upp mer aktiviteter och hitta på andra spännande saker för våra pensionärer.

Annars i veckan har jag inte kunnat sluta titta på den förlovningsring som numera sitter på mitt finger! Den är verkligen så fin och jag är så glad för den.









Nu ska jag snart iväg till Tinnis för i eftermiddag är det ledarträff med Medley. Efter lite möte och planering blir det grillning och fest. Jag börjar känna gänget vid det här laget så jag antar att kvällen kommer sluta på ett av Linköpings dansgolv!

söndag, augusti 23

Annat mys

Senaste tiden har gått i kärlekens tecken. Förutom allt bröllopsfirande och förlovning har vi hunnit med massa annat mys. Vi har tillbringat kvällar tillsammans med kära vänner. Ena gången möttes vi upp på sportbaren Pitcher med fotboll och Ceasarsallad och andra gången var i fredags på Platå med mat och ett glas vin. Att ta tillvara på tiden utanför arbetet med tillhörande restid känns viktigt för mig.
I lördags innan bröllopet kom pappa överraskande förbi på motorcykeln med en fin bukett blommor! Han bjöds på lite kaffe och kaka och vi hann umgås en kort liten stund. Det är dessa små tillfällen i vardagen som är så betydelsefulla. Ännu ett sånt tillfälle var det igår då vi möttes i Brokind där Lars lag spelade fotboll. Vi såg matchen tillsammans och bara myste.

Utöver allt detta har veckorna inneburit sedvanlig träning av BodyAttack och Step kondition. Ibland undrar jag hur jag lyckas få ihop allting. Det där med att bara komma hem från jobbet och lägga sig i soffan och zappa existerar inte i mitt liv. Kanske borde satsa mer på det...

Idag är det söndag, kläderna tvättas, lägenheten ska städas och så ska det tränas Bodypump. Kvällen är bokad för söndagsmiddag hos Charlott och Andreas. Fullt upp som vanligt med andra ord!

~ Lars & Madelene ~

Vi har förlovat oss!

Torsdagen den 20 augusti svarade jag ja till att dela ringar med min älskade Lars. Det är 10 år sedan vi träffades första gången på en båt från Venedig och det var på dagen 4 år sedan vi återförenades i Solvik.

Det var bokat för en middag på restaurang vid 19 men Lars hade uppenbarligen även andra planer. Jag uppvaktades först med ett otroligt vackert hjärta i glas. Sedan kom min alldeles egen superman in genom dörren till vår egen låt "I knew I loved you" med Savage Garden. Minnena från Italien väcktes till liv och mina ögon tårades. I ena handen hade han finaste rosen och i den andra den ask vari ringen låg. Frågan ställdes och jag harklade fram ett svar. Champangekorken smällde i taket och vi skålade. Lyckan var total!
Firandet fortsatte med en romantisk middag på restaurang Ghingis och på vägen hem stannade vi till för ett par drinkar på B&K. Natten blev lång och sömnen näst intill obefintlig. Vad gör det!





















Ringen jag fick var symbolisk så igår besökte vi tillsammans en smyckesaffär för att välja ut de ringar vi ska bära hela livet. "Första ögonkastet" verkar förfölja oss för vi fastnade för de första ringarna vi provade! Vi var riktigt överens om att det var dom vi ville ha. Sen skulle det bestämmas om gravyr och storlek. Allt gick som en dans och redan på onsdag kan vi troligen hämta ut våra dyrbarheter!

lördag, augusti 22

~ Johanna & Jan ~

Helgen därpå var det dags igen för nästa bröllop. Denna gång var det Johanna och Jan som stod som brudpar.
Vigseln ägde rum i Gärdserums kyrka, en fantastisk kyrka på en höjd med utsikt över en sjö. Utöver en känslosamma seremoni hade brudparet överraskat med en man i kilt som spelade säckpipa :) Många vänner och bekanta var vi som firade denna dag.











































Festen hölls i en stor loge på Johannas pappas gård. Efter ett hårt arbete med att få logen rensad var den fantastiskt vackert inredd med kristallkronor, dansgolv, bar, buffébord och myshörna.
Under den långa väntan till dess brudparet anledde skålade vi med bubbel och tilltugg. Inte konstigt, med tanke på Johannas stora intresse för hästar, kom huvudpersonerna sedan i en liten hästkärra efter deras egen lilla ponny. Skål och grattis!




















Sen fick vi vara med om en helt underbar fest med en mycket välplanerad bröllopsmiddag innehållande massor av tal och upptåg. Till och med min kära älskling ställde sig upp och sa några väl valda ord. Modigt tyckte jag. Dansgolvet var sedan ett faktum och där dansade vi runt hela natten lång. Johanna och Jan var som nyförälskade och jag tror vi var fler som kände så...
En inhyrd buss tog oss alla glada bröllopsfirare hem vid 02-tiden.

















































Vi vill tacka så väldigt mycket för att vi fick vara med om denna underbara dag. Glädjen och lyckan var total. Önskar er all lycka i framtiden!

söndag, augusti 16

~ Anna & Bosse ~

Min kusin Anna gifte sig i Slaka kyrka förra helgen i sällskap av släkt, vänner och bekanta. Att bröllop kan vara så fantastiskt! Anna var riktigt vacker i sin pärlprydda klänning och vädret kunde inte ha varit bättre. Solen sken i kapp med det lyckliga brudparet. Efter en stämningsfull seremoni, fotografering och skålande bjöds vi på middag och fest i Gula paviljongen, Folkets park. Förutom att ha fått bevittna en vacker vigsel, fick vi även tillfälle att umgås med den kära familj man så sällan träffar.
Tusen tack för den oförglömliga dagen och ett stort grattis och lycka till önskar jag herr och fru Nylin!

















































































Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.