söndag, augusti 23

Annat mys

Senaste tiden har gått i kärlekens tecken. Förutom allt bröllopsfirande och förlovning har vi hunnit med massa annat mys. Vi har tillbringat kvällar tillsammans med kära vänner. Ena gången möttes vi upp på sportbaren Pitcher med fotboll och Ceasarsallad och andra gången var i fredags på Platå med mat och ett glas vin. Att ta tillvara på tiden utanför arbetet med tillhörande restid känns viktigt för mig.
I lördags innan bröllopet kom pappa överraskande förbi på motorcykeln med en fin bukett blommor! Han bjöds på lite kaffe och kaka och vi hann umgås en kort liten stund. Det är dessa små tillfällen i vardagen som är så betydelsefulla. Ännu ett sånt tillfälle var det igår då vi möttes i Brokind där Lars lag spelade fotboll. Vi såg matchen tillsammans och bara myste.

Utöver allt detta har veckorna inneburit sedvanlig träning av BodyAttack och Step kondition. Ibland undrar jag hur jag lyckas få ihop allting. Det där med att bara komma hem från jobbet och lägga sig i soffan och zappa existerar inte i mitt liv. Kanske borde satsa mer på det...

Idag är det söndag, kläderna tvättas, lägenheten ska städas och så ska det tränas Bodypump. Kvällen är bokad för söndagsmiddag hos Charlott och Andreas. Fullt upp som vanligt med andra ord!

Inga kommentarer: