lördag, augusti 22

~ Johanna & Jan ~

Helgen därpå var det dags igen för nästa bröllop. Denna gång var det Johanna och Jan som stod som brudpar.
Vigseln ägde rum i Gärdserums kyrka, en fantastisk kyrka på en höjd med utsikt över en sjö. Utöver en känslosamma seremoni hade brudparet överraskat med en man i kilt som spelade säckpipa :) Många vänner och bekanta var vi som firade denna dag.











































Festen hölls i en stor loge på Johannas pappas gård. Efter ett hårt arbete med att få logen rensad var den fantastiskt vackert inredd med kristallkronor, dansgolv, bar, buffébord och myshörna.
Under den långa väntan till dess brudparet anledde skålade vi med bubbel och tilltugg. Inte konstigt, med tanke på Johannas stora intresse för hästar, kom huvudpersonerna sedan i en liten hästkärra efter deras egen lilla ponny. Skål och grattis!




















Sen fick vi vara med om en helt underbar fest med en mycket välplanerad bröllopsmiddag innehållande massor av tal och upptåg. Till och med min kära älskling ställde sig upp och sa några väl valda ord. Modigt tyckte jag. Dansgolvet var sedan ett faktum och där dansade vi runt hela natten lång. Johanna och Jan var som nyförälskade och jag tror vi var fler som kände så...
En inhyrd buss tog oss alla glada bröllopsfirare hem vid 02-tiden.

















































Vi vill tacka så väldigt mycket för att vi fick vara med om denna underbara dag. Glädjen och lyckan var total. Önskar er all lycka i framtiden!

Inga kommentarer: