måndag, september 26

Helg i Jönköping

Tog Swebus 11.15 till Jönköping i lördags för att äntligen få träffa mina kära barndomsvänner. Möttes upp på stationen av Petra och Icca, vi åt en smarrig lunch på stan och började prata igen all tid vi missat. Härliga tjejer! Kändes som vi träffats igår. Fortsatte med en liten tripp till A6 innan vi tog bilen till Sara och hennes hus på högsta bergtoppen i Huskvarna. Galen utsikt över Jönköping och Vänen. (Faktiskt att man blev lite avis.)
Vi pratade, pratade och pratade, bjöds på smarrig tapas, drack vin och avslutade dagen/natten med spel. Icca och jag delade säng och somnade säkert inte förrän 04! Härligt med tjejsnack :)





























Lång sovmorgon i söndags så det blev frukost först runt 12. Vi gick en höstpromenad i det kuperade bostadsområdet och till s.k. Utsikten. Fantastikt så långt man såg. Nästan lite svindelvarning. Perfekt avslutning på en helg med fina vänner. Tog bussen tillbaka igen men sov största delen av resan.









Träningsglädje

Sedan Super Saturday har jag levt i ett riktigt träningsrus och det är helt fantastiskt! Förutom mina egna fyra pass har jag teamat på ytterligare ett CXworx och tränat in nya koreografin till Attack 74.

I fredags körde henrik och jag releasen. Det blev så galet lyckat! Säger ofta att "det va det bästa passet någonsin" men frågan är om inte just detta var det...? Vilket fall som helst så kändes det som vi lyckades förmedla träningsglädjen i attackträningen och koreografin satt där den skulle :)


























Efter denna genomkörare bjöd jag hem mina älskade träningsvänner på tacokväll och mys. Några glas röda blev det också så natten blev lång och det blev aningen tyngre att komma ur sängen lördag morgon. Men ack så härligt. Att ha vänner så nära intill sig går inte att värdera. Betyder så mycket.

söndag, september 18

Super Saturday

(Det söndagmorgon och jag tar mig tid att blogga igen några veckors frånvaro.)

3e september var årets bästa dag! SUPER SATURDAY anordnades i Stockholm och ALLA LesMills stjärnor och fans var samlade i Globen för en hel dag av träning och magi. Shoppen var fullpackad av kläder och galna konsumenter, människor vimlade runt svettiga överallt, bars och energydrinks intogs för fullt och glädjen var på topp.
Tufft schema med Sh´Bam, BodyPump, CXworx, BodyAttack och BodyCombat. Befann mig i träningsrus från 9-17 :) Toppen av rus upplevdes under BodyAttackens låt nr 8 när alla deltagare i Globen sjunger "Oh, heaven is a place on earth" samtidigt. Som om en sekt av LesMillsare hade hittat hem! Efter passet fick jag äran att fotas med the one and only Lisa Osbourne.

















































Super Saturday avslutades med sann LesMills-fest på Le Bon, ett superfint ställe mitt inne i Stockholms stad. Välkomstdrink, vin, wraps, tal, uppträdande av Swingfly och disco till långt in på natten. Hur kul men även hur varmt som helst!




















Kan säga att jag somnade riktigt gott den natten i hotellsängen och åt största hotallfrukosten dagen efter! Nästa år är jag där igen.... på scenen själv eller nedanför!

Uppvisning i Ikanohuset

Mitt liv har förutom lägenhetsfix bestått av massor av träning och förberedelser inför höstens alla pass. Koreografier skulle göras, musik skulle letas fram, klasser skulle filmas och skickas in åt alla håll och kanter samt att de schemalagda passen skulle genomföras. Men så är det ju också detta jag älskar och vill ägna stor del av mitt liv åt. Sen har jag varit med om lite utöver det vanliga.

För några helger sen ordnade Ikanohuset en 80-talsdag med olika evenemang och erbjudanden. Rickard Harrey var konfrancier och bla. spelade bandet The Noise. Vi var några utvalda från Medley som körde en liten uppvisning av vilka träningsformer vi erbjuder. Jag körde BodyAttack och CXworx. Succé är väl synd att säga men det va riktigt kul!

































Min nya bostad

Efter flera veckors frånvaro har jag kommit iordning i min lilla etta. Förra söndagen var den första dagen på evigheter som jag verkligen kunde lägga upp fötterna så här och pusta ut:
Tackar alla underbara vänner för all hjälp med flytten och tack till älskade mamma, pappa och Gunilla för allt det andra! Nu är allt i stort sätt iordning. Fattas bara att få upp lite konst på väggarna och att ersätta lånat köksbord och lånad säng med egna inköp. (Samt den stora faktorn = att bli av med andrahandskontraktet och själv skriva på förstahanden.) Är så glad för hur fint det har blivit! Stormtrivs och har känt mig som hemma från första stund.




























Känn er alla hjärtligt välkomna till mig!