måndag, oktober 25

Hultsfredhelg nr 2

Efter en sedvanligt fullpackad vecka med jobb, träning och massage gjorde jag i helgen ett nytt besök i hemtrakterna.
Innan jag anlände till Hultsfred var jag i Åtvidaberg och körde step på ett konvent som anordnades där. Riktigt kul att komma till ett annat ställe och få köra sitt pass och sin koreografi för andra kunder och i en miljö man inte är van vid. Detta var bara en uns av vad som komma skall den 20 november men det va superkul :)

Från Åtvidaberg, till Hultsfred och vidare mot Mörlunda där det va kalas för min farbrors fru som fyllt 40år. Tog med pappa i bilen och mötte upp tjocka släkten hos farmor och farfar. Sedan en gemensam färd till födelsedagsbarnet. Hipp Hipp Hurra! Bjöds på god mat och alldeles för många kakor ;) Kul att träffa släkten!

























Kvällen bedrevs hos icca och henke med sällskap av ida, erik, arvid och elin. Underbart roligt att träffa dessa älskade vänner. När mörkret lagt sig tungt kröp vi ner i deras badtunna på gården. Med bikini och mössa satt vi och snackade där över en timma :) Vattnet ångade och fingrarna blev till russin. Superskönt!

Söndag och mammas födelsedag. Medan hon gick Korpenpromenaden fixade jag frukostöverraskning vid köksbordet. Färskt bröd, melon, ägg och massa annat gott. Tände ljus och dukade med paket. Uppskattat efter en timma ute i regnet. Dagen fortsatte med Zumbadans, god middag och tårta. Avslutade med bion SALT. Blev en riktig toppendag!













Blev en sen bilresa hem men vad gör man inte. Med mig hem i baksätet hade jag återingen en cykel som jag ska ha i Nyköping då den 4e i ordningen blivit stulen där! Tack älskade pappa som du ordnar och fixar :) Vad skulle jag göra utan dig.

Ny vecka är igång och jag borde egentligen sova för länge sen. En sväng till tvättstugan först bara :( På återskrivande.

måndag, oktober 18

Hultsfredhelg nr1

Efter ett galet grymt och energisprakande BodyAttack-pass i lördags satte jag mig på tåget till Hultsfred för första helgen i raden av 3. Pappa och Gunilla har fyllt år och de skulle självklart firas.
Efter en visit i deras renoveringsobjekt till lägenhet var det presentutdelning. Pappa fick till sin stora förvåning och glädje ett presentkort på tatuering! Efter att länge ha pratat om det utan att komma till skott tyckte jag han behövde en kick i rumpan ;) Därefter gick vi till Bambugården där vi åt en fantastiskt god middag. De blev uppvaktade av serveringspersonalen med var sin glassmeny som avslutning. Blev en helmysig kväll med mycket prat om allt mellan himmel och jord. Uppskattar dessa två underbara människor massor :)











Dagen därpå var det sedvanlig Korpenpromenad. Kall morgon så det gällde att klä sig ordentligt. Första gången som vinterjackan fick titta fram. Inte klokt. Trots tumvantar och påpälsad kropp var fingrarna som isbitar. Det va ändå en fantastiskt fin morgon som solen som sken. Hade inte så många rätt men var iaf säker på en fråga! Dessutom fick jag bingo :) Sverigelott med 25 kr i vinst!

































Efter en frisk promenad installerade vi mammas nya dator och sedan var vi i Hagadal och dansade Zumba. Grymt bra träning om man riktigt går in för det och skakar mage och rumpa! Avslutade besöket med en middag innan tåget.... nix, bussen tog mig tillbaka hem.

Fixade iordning inför ny vecka och kröp ner i soffan. Ensam mamma söker och otäck film avslutade helgen.

torsdag, oktober 14

Partaj och annat kul

Så har det nästan gått 2 veckor sedan sist. Jag som trodde jag skulle ha mer tid till bloggen nu men så blev det inte. Det är långa dagar av jobb, träning på Medley, träff av vänner, fix här hemma och så är soffan rätt skön. När man sitter framför datorn flera timmar varje dag är det skönt att slippa den när man kommer hem. Ha det tyst och stilla.

Förra helgen hände nåt riktigt roligt. Jag satte mig på Bus4you till Borås där jag mötte upp Thessan och Timmy (vänner till Christian och Linnéa, numera även mina). Vi hoppade på en landvägsbuss och åkte till Kinna. Planen var att delta på den 50års-(25+25)fest som Christian och hans kompis ordnade. De hade hyrt en klubbstuga en bit ut i skogen, bjudit en herrans massa folk från landets olika hörn och kanter, ordnat med lekar, mat och dans hela natten lång. Det blev en galet roligt tillställning. Det va inte många som kände varandra så det tog större delen av festen att reda ut allas förhållanden till varandra! Jag gav upp.




































Vi fick snällt sova över hos Christians mamma, så efter taxifärden hem somnade jag direkt på soffan. Gästvänligheten var sedan stor. Bjöds på härlig frukost innan vi gav oss iväg för att städa lokalen och en supergod laxlunch innan vi åkte hem mot Linköping.

Tusen tack för en grym helg!

Planerna framöver är att resa till Hultsfred x3. Denna helg blir det för att fira pappa, nästa för att fira farbrors fru och sista för att fira mamma. Mycket kalas och galejs i oktober med andra ord!

Nu ska jag ringa min älsking som lever livet i södra Italien. Kan inte låta bli att ringa lite varje dag trots att mobilräkningen inte riktigt gillar det.
Kolla gärna in hans blogg http://mylifeofbasketball.wordpress.com/ Där är tanken att vi ska kunna följa vad som händer på lite närmare håll.

See You

söndag, oktober 3

Älskade svärföräldrar

En vecka bara springer förbi. Massor att göra på jobbet, 4 pass i sporthallen och så fix och bakande här hemma. All den ensamhet jag trodde jag skulle uppleva har inte infunnit sig än. Självklart saknar jag mitt älskade hjärta hur mycket som helst men dagarna bara försvinner. Hipp som happ ses vi igen. Ja, det gör vi faktiskt för resan till Italien är redan bokad! Den 4 november bär det av till kärleken :)

I fredags fick jag besök av bästa svärföräldrarna. De hade hunnit boka resa hit innan Lars visste att han skulle iväg. Varför avboka ett sverigebesök när man kan träffa lilla mig ;)
Vi har haft det alldeles underbart. Restaurangbesök, utflykt till Brunneby och Vadstena, snabb visit i G:la Linköping, middag, kortspel och massor av mysiga stunder. Som plus i kanten kom mamma hem som en pepparkaka från Cypern på lördagskvällen så hon nattade också kvar hos mig.





























































































Helgen gick alldeles för fort så innan jag visste ordet av var det tyst och stilla i lägenheten igen. Denna söndag blev till riktig röjardag. Hela balkongen är nu tom på möbler och blommor och redo för den kommande vintern, lägenheten är iordningställd och mina kläder är snart tvättade.

Avslutar helgen framför denna dumburk. Rätt skönt att ha den som sällskap.