onsdag, mars 31

Glad Påsk

Hinner inget längre bloggande men vill så gärna önska alla en riktigt glad påsk!

fredag, mars 26

Vardagsmys

Två veckor har passerat fort förbi. Den första ägnades nästan fullt åt BodyAttack-träning. Perfektionist som jag är ville jag att allt skulle klaffa. Lånade rugbybollar av Linköpings rugbyklubb och volleyboll av Team Valla för att få rätta känslan i passet på releasen. Koreografin satt där den skulle men den riktiga kicken infann sig nog mest passet efter releasen. Det måndagspasset var nog den bästa attackupplevelse jag haft! Vilket grymt gäng kunder jag får coacha!

Mycket tid har ägnats åt kärlek och vännner. Liten tjejtillställning med Harrys som avslut förra lördagen, en slapp soffhängardag med Malin och Benny dagen efter, våffeldagsfirande med Matilda och Jonas och så en heldag med mamma!








Mamma har semester denna vecka så jag insåg att jag gärna tog en flexdag ledigt för att spendera den med henne. Redan 8 kom hon hit i tisdags för att hinna avnjuta en underbar frukost på First Hotell. Sedan blev det ett antal timmar på stan, lunch, dubbelbad och bastu i simhallen, vårpyntning i lägenheten, tvtittande och avslutning med soppa och fruktsallad. Vilken dag! (Tack älskade mamma för all hjälp med gardinerna. Hur skulle jag klara mig utan dig.... och min symaskin!?)

Efter att jag gått ner i arbetsgrad har jag insett hur mycket värt det är med fritid. Har för första gången på länge kunnat stressa ner, ta det lugnt och njuta. Jag gör ett bättre jobb i Nyköping och jag är en gladare människa när jag kommer hem. (Trist bara att man måste leva som en stundent...)

*Flow*

Good feeling

Solen har lyst på mig idag :) Gick av tåget i Linköping 15.00 denna fredag och insåg hur varmt det va. Kunde inte förmå mig att gå hem utan tog en promenad genom stan. Tänk alla glada miner jag möttes av. Solen har verkligen en positiv inverkan på oss människor. Väl hemma öppnade jag balkongdörren och stod där i skenet och läste en tidning. Kände hur vårkänslorna svallade i mig :) Tanken på att fördriva hela kvällen med tvätt blev inte lika tung.
Efter att tidigare i veckan fått upp vårgardinerna och satt färg på lägenheten fortsatte jag med påskpyntet. Inhandlade finaste påskliljorna, satte fjädrar i risket och plockade fram några kycklingar! Underbart lycklig :)








Efter att sedan läst Lenes blogg fick jag ett sug av att baka. Förberedde varma mackor till Lars kommer hem från träningen och svepte ihop Lejlas bästa kladdkaka. Nu ska allt bara in i ugnen och sen ska det fredagsmysas. Slutspelshockey och Lets dance-final från väl blandas om vart annat.
* Good feeling *

söndag, mars 14

50årsfest

Efter basketmatchen i lördags åkte jag buss till Jönköping för att fira Petra och Sara som fyllt 25. De hade arrangerat en 50årsfest med vänner från alla landets hörn och kanter. Vi bjöds på välkomstdrink, exotiska plankor och efterrätt. Fantastiskt roliga lekar hade planerats så vi skrattade och stojade för fullt. Jag lyckades hamna i ett galet bra lag. Vi hade hur kul som helst. Ordnade jubelsånger och hejarop. Peppingen var det definitivt inget fel på. Med snillen och vinnarskallar i laget gick vi segrandes ur tävlingarna. Jag säger bara Nr 1 - Team Eskil :) Ingen fest utan dansgolv. Blev röj och skaka rumpa till klockan slog 04.00! Sedan somnade en trött madde snabbt på iccas luftmadrass.





































































Vaknade med dunkande, tryckande huvudvärk vilken inte har släppt på hela dagen. Efter lite fix och frukost kl. 13 tog jag bussen tillbaka till hemmets lugna vrå. Lars kom strax därefter och vi beställde kinamat. Mindre god sådan dessvärre... :(
Nu blir det soffan resten av denna dag. Söndagsångesten börjar krypa inpå mig. Vill inte gå upp 5.15 imorgon....

Tack Petra och Sara för festen! Så underbart roligt att träffa er.

EuroLeague

I helgen har det spelats EuroLeague i rullstolsbasket i Norrköping Stadium Arena. Utklassning kan man kalla Norrköping Dolphins insats. Lars och grabbarna spelade ut varje lag och visade att de är ett lag i världsklass. Jag, mamma, Hanna och Mats var och såg matchen mot Jerusalem i fredags och så var mamma och jag på matchen mot ett franskt lag i lördags förmiddag. Kan alltså inte påstå att det var några spännande matcher men ändå riktigt kul att se. Efter att de spelat ytterligare en match i lördags och en idag gick Dolphins alltså obesegrade genom denna omgång av Europacupen. Grymt!








Den som tittade riktigt noga på bilderna ovan kanske såg att allt inte riktigt var sig likt.... Ytterligare en tatuering har fått sin plats på Lars överarm. Motivet föreställer ett timglas med rosor runtomkring. Timglaset tillsammans med texten Carpe Diem talar sitt tydliga språk om att fånga dagen, leva i nuet.

BodyAttack 68

Förra söndagen var jag i Stockholm och körde nya releasen. Alltid kul att få nya koreografier att sätta tänderna i. Älskade låt nr 7. Touchdown!
En vecka av hårdplugg har passerat och det känns faktiskt riktigt bra redan nu. Perfektionist som jag är så väntar ytterligare en vecka av kämpande.

Har inte bara passen i sporthallen att kämpa för, för i påsk åker jag till Medley i Växjö och kör BodyAttacken där! Då måste koreografin sitta som ett smäck. De har inte attacken i sin anläggning så jag ska komma dit som gästinstruktör och promota den. Hur grymt låter inte det!!! Ska bli hur kul som helst :)

lördag, mars 6

Vårkänsla

Denna vecka har solen lyst för första gången på alldeles för länge. Nu finns det hopp om vår och sommar. Trots minusgrader så värmer solen, det droppar från taken, gräset börjar titta fram och människor är mer glada. Min tid är kommen!

Lycka: Ett tåg som kommer i tid på Nyköpings station där jag står och väntar med ansiktet upp mot en värmande sol.
Veckan har annars bara bestått av jobb och träning. Den har passerat i sedvanlig hög fart.

I helgen är inte Lars hemma då det är landslagsläger i Norrköping. Det innebar ensam fredagskväll hemma igår. Jag kunde inte ge mig iväg pga av sketen tvättstuga och ingen hade möjlighet att göra mig sällskap. Jag gjorde det bästa utav det: på med mjukiskläderna, fram med meloner och snask och så på med Let´s dance. Kan medge att det va riktigt skönt!
Denna lördag vaknade jag redan 7.30! Kan inte förstå att jag inte kan sova när jag väl får det. Ska snart ladda upp med frukost för sen blir det BodyAttack på högsta växeln! Välkommen till Medley kl. 11.
Imorgon sen blir det mer Attack. Ska till Stockholm för att delta på ett pass med nya realesen :) Hur kul som helst men sen väntar 2 veckor av råplugg av koreografi!