söndag, mars 10

Livet är en fest

Livet består inte bara av jobb och träning. Denna vecka har det även hänt massa annat kul.

Bytte ledig dag denna vecka så jag var hemma och hade egentid hela onsdagen istället. Styrde i lägenheten på morgonen och lyxade till det med frisörbesök och buffé på stan kring lunch. Strosade för mig själv på stan en stund efter det och cyklade hem och myste. På kvällen mötte jag upp Mia, Henke och Jörgen för en ny omgång Musikquiz på Harrys. Så länge sen vi sågs så det blev en toppenkväll. Inte så många rätt på krysset denna gång heller men lite bättre gick det :-)

Anledningen till byte av ledig dag var för en afterwork med jobbet i Motala på fredagen. Då jag skulle jobba en fredag var det inte mer än rätt att jag bjöd på fredagsfika också! Stora buffén blev det. Senare på dagen var den en vänlig själ som tyckte vi tjejer skulle uppmärksammas på Internationella kvinnodagen. Det tackar vi för!












På kvällen var det alltså afterwork i form av bowling och middag. Vi var ett litet gäng kollegor som fick en riktigt trevlig fredag tillsammans. Jag lyckades till och med knipa andraplatsen i bowlingtävlingen! Avslutade kvällen med flera härliga skratt och spännande samtalsämnen. Tog en hyfsat tidig buss hem och kom skapligt i säng.




















Skapligt i säng är något som däremot inte inträffade igår! Ett år har gått sen sist och nu var det åter dags för Melodifestivalfest :-) Mia, Jörgen och Agnes styrde upp en kombinerad födelsedags/mellofest och stod därför för mat, vin, tårta och snacks. Tack! Supergott och en högklassig tårtdekoration. Vi var ett glatt gäng Medley-(numera nära)vänner som festade till det. Långt efter att det stod klart att Robin vunnit finalen fortsatte skratten och fotograferandet. Kära tid så roligt vi hade :-) Hemfärd runt 04 tyder på en lyckad tillställning.








Inte lika roligt att vakna upp denna söndag... Tungt huvud och en kropp som inte ville stiga upp. Åt frukost i sängen framåt 13 och kollade repriser på TV4play. Lyckades ge mig iväg till affären då jag insåg att jag måste äta nåt mer under dagen då jag ska hålla en GRITklass om bara två timmar. Ni läste rätt! Hur i hela friden ska det gå? Bit ihop och bara kör. Intalar mig att det bara är 30 min, sen är det över.
Har haft ett recept liggande länge som jag velat testa och idag blev det av. En färs av kycklingfilé, bacon, soltorkade tomater, basilika, salt och peppar rullades in i smördegsplattor och tillagades i ugnen. Kanske egentligen passar bättre som mindre bjud/bufférätt än som fulländad lunch men en dag som den här fungerade det perfekt. 


Nähä, dags att börja ladda inför passet! På återskrivande.  

2 kommentarer:

Fanny sa...

Vad snygga ni är! ;)Stor kram

Anonym sa...

YkaOslTlhWgg [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike エア[/url]AjwJbmVmcDse [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike id[/url]BfgGdmKduSfa [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]ナイキシューズ[/url]PdbAsmTarOrw [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]スニーカーナイキ[/urlMqqDssLubTnq [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキランニング[/url]OdoOztUpqArc [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]ナイキ フリー[/url]TaqIcfRfiSva [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]free nike[/url]HocRdkSogSgk [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキ[/url]JrcGdaRkxNia [url=http://niker.seesaa.net/]nike スニーカー[/url] QogLseDfbAdc [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]nike free[/url]KjaBnyChmPss