söndag, mars 17

BodyAttack 20år

Vilken grym helg det varit! Träning i fokus som vanligt men denna gång lite utöver det normala. 
Igår var jag bjuden till Medley Ramdalen i Oxelösund för att gästinstruera på ett konvent de anordnade där. Jag körde BodyAttack release 80 och GRIT strength 3. Ett fantastiskt väl arrangerat konvent och jag blev ordentligt välkomnad och omhändertagen med VIP-rum, salsvärd och goodiebag. Kände mig riktigt proffsig. Fick positiv feedback från deltagarna vilket gjorde det hela ännu roligare. 













Pricken över i´et var att fd kollegorna Caroline och Raila var med och tränade. Efter passen åkte vi in till Nyköping och åt utsökt mat på restaurang Oliver Twist. Satt länge och pratade, uppdaterade oss och myste innan Swebus tog mig hemåt igen. Kanondag!




Idag fortsatte jag firandet av att BodyAttacken faktiskt funnits i hela 20år. Release 80 skulle släppas på Medley Linköping. Vilken timma! Har aldrig varit med om något liknade. Rysningar i hela kroppen. Musiken är så galen, koreografin alldeles klockren och deltagarna var på sitt allra hetaste humör. Svetten sprutade, tjoaropen var höga och mungiporna stod upp till öronen. Har aldrig upplevt en sådan energi när jag släckte lampan i track 8 och bara öste på!!! The spirit of BodyAttack :-)
Om jag bortser från träningen ett tag så fick jag en mysdag med Johanna i fredags. Vi träffades på stan för en lunch. Supergod fläskfilé på Charken. Efter att sedan stått ute vid en vägg och njutit av den värmade marssolen blev vi (eller kanske mest jag...) fikasugna :-) In på nyrenoverade EspressoHouse där vi delade på muffins och kladdkaka. Riktig kvalitetstid med en kär vän. 

Som sagt så börjar solen värma härligt i ansiktet även om det är massor av minusgrader på kvällar och nätter. Ska visst snöa igen på onsdag :-( Försöker sticka ut näsan så fort jag får möjlighet och lapa D-vitamin. 

När jag ändå är inne på soltemat så avslutar jag detta inlägg med att berätta att en resa till Grekland är bokad i augusti!!! Thassos, here I come :-) Får hålla tillgodo här hemma fram till dess. 

Tjing tjing!

Inga kommentarer: