tisdag, januari 1

Nyårsfesten 2012

Nyårsfesten började i sporthallen redan på förmiddagen. Henke och jag bjöd in till Best of BodyAttack 2012 och det var en fullpackad sal med förväntansfulla och taggade deltagare. Dagen till ära hade vi klätt upp oss lite extra, dämpat belysningen i salen, tänt ljus, hängt upp serpentiner och hade discokulan i taket i snurr. Passet sen blev en succé! Grymt ös, tjoarop och svett som sprutade åt alla håll. Härligt att sedan få önska alla älskade bodyattackare ett riktigt gott nytt år och tacka för 2012!

Kvällens nyårsfest anordnades hos Henke och Mia. Som vanligt hade värdparet dukat riktigt fint vid bordet, ordnat välkomstdrink och lekar till framåt natten. Middagen var som tidigare nämnt en meny bestående av bidrag från oss alla.
Johanna och Janne inledde med förrätten: Kronärtskockssoppa med karameliserade köttbitar och en "pinne" (citerat av Janne).











Varmrätten stod Mia, Henke, Jenny och Markus för: Oxfilé och fylld filodegsrulle med svampstuvning och sås. 











Resultatet av min och Jörgens bakdag blev efterrätten: Schweizernötskaka, Blåbärsmoussetårta, Kladdkakemuffin med polkafrosting samt Vitchokladmousse med färska bär. Serverat med ljus och tomtebloss. 











Efter allt ätande var det inte långt kvar till 12-slaget. Med Azti och tomtebloss i högsta hugg gav vi oss ut för att fira in det nya året. Komiskt nog hämnade vi på sporthallens trappa! Kan tydligen inte få nog av den platsen  ;-) GOTT NYTT ÅR 2013!!!!! Pussar, kramar och kärleksfulla ord blandades med raketerna i skyn. Älskar er mina vänner!















Festen fortsatte inomhus till framåt 04. Henke va lekledare för ett musikquiz där jag mer var bisittare till mitt lag än en aktiv idéspruta. Inte min starkaste sida ;-) Roligt va det iaf och mitt lag, dvs Janne och Johanna tog hem vinsten ändå! Avslutade festen med någon sentimental stund och en tår innan vi bröt upp och sa god natt. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Just desire to say your article is as astonishing.

The clarity for your put up is just spectacular and i can
think you are a professional on this subject.

Well along with your permission let me to grab your feed to keep updated with coming
near near post. Thank you one million and please continue the gratifying work.


my web site ... click here

Anonym sa...

rosacea laser treatment Herminie

Feel free to surf to my web site: Manquin rosacea laser treatment