söndag, juli 22

Mammamys och 30-årsfest

Semestern fortsatte med att mamma kom på besök. Jag hade förberett för picknick, hämtade henne på stationen och körde ut till en superhärlig strandidyll. Vi åt gott och bara njöt av stunden.





Framåt  kvällen lyxade vi med taxi till Ågatan och drack vin och åt pizza på restaurang Riva. Vi satt i ösregn på uteserveringen och tittade på alla semesterfirare under paraplyer. Inte klokt att det ska kallas sommar! Mamma nattade över och på torsdagen hann vi en sväng till Tornby innan vi tog tåget tillsammans till Hultsfred. Pappa mötte upp oss på stationen och kvällen spenderades hos honom.

På fredag förmiddag gjordes ett besök hos kära farmor och sedan planterades blommor på mormor och morfars grav i Virserum. Dessutom var vi nyfikna att se hur allvarligt det egentligen va med översvämningarna i Emån och sjön Hulingen. Tänkte i förväg att det väl inte kunde va så illa. Men jisses! Sjukt så mycket vatten  det var!!! Udden som brukar fungera som badstrand var helt under ytan och den plats som fungerar som camping var pytteliten, näst intill obefintlig.
Observera bänken i mitten bakom björkarna på det nedre fotot. Denna bänk kan anas på den övre stora bilden till vänster ute i vattnet!!! Helt galet.



Snabb tillpiffning innan jag skulle möta upp några vänner för att gemensamt gå till Henrik för att fira hans 30åriga födelsedag. Med tutor, ballonger och skumpa överraskade vi honom. Vi skålade, hurrade och sjöng. Festen blev fantastiskt rolig. För det första var det toppen att träffa alla gamla härliga vänner som man ser alldeles för sällan. Sedan hade det planerats för riktigt skojfriska lekar, fint uppdukad och tillagad mat, smarrig efterrätt och trivsam stämning. Vi pratade, pratade och pratade. Vet inte vart timmarna tog vägen. Kvällen och natten blev alldeles för lång med tanke på att jag skulle köra bil dagen efter. Va hemma straxt innan 04:00! Tecken på att det va kul antar jag :-)





























Inga kommentarer: