måndag, februari 13

Heldag med Jörgen

Trots dålig mage kämpade jag mig igenom lördagens heldag tillägnad Jörgen. Han har fyllt jämna år och det ville attackgänget uppmärksamma med en lördag utan att han hade en aning om vad som skulle hända. Det enda han visste var samlingen kl. 9.15 och en lång packlista med nödvändiga samt mindre nödvändiga saker.

Vi startade dagen på Mantorps Glasblåseri. Där fick han testa att kulptera, dreja och blåsa glas till vår åskådning. Riktigt imponerande och lika kul för oss i publiken som för huvudpersonen själv. Resultetet: x antal hjärtan, 2 skålar och 6 glas.























Vi skålade i kylan och löste ett Melodifestivalkryss innan färden fortsatte mot Norsholm. Där hade vi bokat bord på en mysig krog och åt en lunch.











Bilarna styrde vidare mot Fingspång. Här hade jag och henke bjudit in oss för att köra ett BodyAttackpass för en helt fullpackad sal. Sjukt svettigt och tungt men ack så roligt! Jörgen blev hurrad för och vi fotades hela gänget. Som tack för att vi kom bjöds vi på en ost, kex och fruktbricka i relaxen. På med badkläderna och ner i bubbelpoolen. Välförtjänst och uppskattat häng en stund.




























Tillpiff och tillbaka hem till vår Melodifestivalkväll. Fördrink, förrätt, varmrätt, drinkar och tårta. Allt i sin ordning. Vi kollade deltävling två av festivalyran och spelade Buzz. Som tur va var det inte bara jag som var ur form denna kväll. Tror alla var trötta och tagna efter heldagen fylld av aktiviteter. Hör inte till vanligheterna att attackgänget avrundar sina fester kring midnatt!









1 kommentar:

Björn-elak sa...

Det ser ut som att Mia har lite ont på gruppkortet...