söndag, december 6

Underbart besök

I förra veckan hade vi besök av lars mamma, pappa och vän från Danmark. Jag jobbade som vanligt torsdag och fredag så det blev intensiva dagar.

På torsdagskvällen var det hockey för hela slanten. Match i Cloetta Center mellan LHC och Frölunda. Med tanke på vinst och mängder av mål så va det superkul :) Innan det var tid för sängen bjöds det på lussekatter och schweizerkaka. (Dessvärre köpta lussekatter då mina blev så hårda att man kan ha ihjäl folk med dom!)

På fredagskvällen var det dags för nästa sportevenemang. Linköpingsmästerskapen i inomhusfotboll gick av stapeln i sporthallen så där va vi och stöttade Lars Brokind.









Helgen var sedan tillägnad Göteborg. Vi begav oss lördag morgon och mötte upp mamma på vägen. Startade med en shoppingrunda där jag äntligen fick köpt mig en ny jacka. Tack tjejer för stöttningen i provhytten :) Därefter checkade vi in på hotell Kärralund. Härliga Lisebergsby! Vi skulle alla 6 dela på ett rum. Sängar och väskor överallt. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!
Sedan var det dags att få mat i magen. Visade sig vara ett ganska omöjligt projekt. Att få ett bord för 6 en lördag kl. 18.30 var inte lätt! Slutade på en Kinarestaurang med mindre smakrika rätter. Mest bukfylla! Nåväl.
Medan killarna fördrev kvällen... och natten på olika sportbarer begav sig vi tjejer oss till Jul på Liseberg. Till denna fantastiska julmarknad som riktigt får en i stämning. Blev en helt fantastisk kväll bland alla magiska ljus, underbara dofter och tomtar överallt. Vi strosade runt bland bodarna, in i de små butikerna, värmde oss med choklad och kaffe, och handlade lite av allt fint som fanns. Inte nog med detta. Mamma lyckades vinna på Marabou-hjulet och fick med sig 2000g Schweizernötchoklad hem! Grattis :)
Väl tillbaka på hotellet delade vi på den vunna chokladen och knöp ner i sängarna. Somnade gott den kvällen. (Tills jag väcktes ett antal gånger under natten.)






































































Började söndagen med en stor hotellfrukost som vi skulle klara oss hela dagen på. Hade nämligen planerna inriktade på Ullared. Ullared, here we come! Den gigantiska parkeringen öppnade sig framför oss så det vara bara att ta ett djupt andetag. Dock hade vi riktig tur. Inte tillstymmelse till kö. Gick bara rakt in! Mamma och jag gjorde sällskap och lyckades fylla vagnen till hälften. Realistisk shopping denna gång.












Vi sa adjö till vår älskade familj som styrde kosan mot Göteborg igen. Jag, Lars och mamma begav oss mot Jönköping. Väl hemma i lugna vrån var det uppackning som gällde. Alltid kul att se över vad man köpt. Dagen till ära tände vi det första ljuset i adventsljusstaken och avslutade kvällen med mys och film.




















Tackar er med hela hjärtat för en oförglömlig helg.
Ses igen vid jul.

Inga kommentarer: