onsdag, april 22

Ixi Pixi

I fredags kom min älskade Icca hit igen. Vi hade planerat en favorit i repris och det blev det med säkerhet!
En aning stressade entrade vi sporthallen för att köra BodyAttack. Öste på som bara tusan på passet och hade så kul. En skönt promenad hem för att fixa till oss inför kvällen. Iccas röda läppstift åkte på igen och vi var redo! Med första cidern i högsta hugg beställde vi utsökt mat från Thai Coconut. Satt länge i köket och pratade om livet innan det var dags att höja stämningen. Blev nära 2 timmar av konstant Singstars-sjungande innan vi bytte till Buzz vid 00.30-tiden! Hade galet roligt och ju längre ner på golvet vi kom desto galnare blev det. "Det va en kyckling som hette Gullefjun, å alla hönsen sa kakaka!" Hahahahaha! Somnade gott framåt småtimmarna.






























Trots allt flum kvällen innan orkade vi oss upp för över en timmas lång promenad runt Stångån på lördagsmorgonen. Trots kalla vindar, lyste solen på oss och den härliga naturen gjorde sig påmind. Väl hemkomna och härligt vindpinade dukade vi fram den störta hotellfrukosten.









Innan Icca begav sig hemåt hann vi besöka stan och göra Gina Tricot mer än osäkert. Blev en hel del fräscha sommarkläder inhandlade. Avslutadeshoppingrundan med en fika på Steves.
Underbara vän, kom snart tillbaka igen!

Inga kommentarer: