söndag, januari 4

Ett nytt liv

Ett nytt liv har startat i samband med det nya året. Alla julsaker har packats ner och flyttats till vinden, lägenheten har blivit storstädad, kylskåpet har fyllts upp, sporthallen har blivit flitigt besökt för träning av BodyAttack och Step och så har maten bestått av mer nyttiga alternativ. Menyn de gångna dagara:
Fredag: Potatis och köttgryta med broccoli, harico vertes, morötter, och purjolök.
Lördag: Ugnsbakade rotfrukter med kotlett och vitlökssås.
Söndag: Fullkornslasagne med nötfärs, keso och ärtor.
Framöver planeras för wookade grönsaker och kyckling med glasnudlar och så ugnslagad regnbågslax med cashewnötter och potatis. Guuu.. så gott!

Den härligt långa ledigheten är nu slut. Imorgon börjar jobb i Nyköping igen. Som tur är infinner sig Trettonagsafton på tisdag och det blir en extra ledig dag. Sammanfattar julsemestern som intensiv men helt underbar. Har hunnit med precis allt jag velat och lite till.
Den kommande tiden är fullpackad med träning av BodyAttack och Step. Nästa måndag drar Attacken igång och då vill jag att allt ska sitta perfekt. Lever nästan med koreografin dagligen. Nästan så jag drömmer om den!

Nu väntar en sista slapp kväll i soffan med söndagsfilmen på Tv4. Blir nog lite uppkuren melon och ananas till (och ev. lite popcorn om karaktären ger vika!).

Inga kommentarer: