lördag, januari 3

Nyårsafton

Efter många val och kval tog vi beslutet att fira nyårsafton i Växjö med våra underbara vänner från Hultsfredstrakten. Va glad jag är för detta beslut!
Efter att jag krossat Lars halva platta Coldshakers i trapphuset hemma, några sura miner och massor av skurande begav vi oss mot Växjö! Som tur var vändes humöret efter 3 timmar i bilen. Kvällen blev helt underbar. Värden Johan hade tagit hjälp av henke och erik och fixat superfint i en lokal mitt i stan. Vi bjöds på välkomstdrink och caterad trerätters-meny bestående av skagentoast, oxfilé med potatiskaka och kantarellsås samt cappucinomousse. Vi hade massor att prata om och så gjorde vi naturligtvis dansgolvet osäkert ett flertal gånger. Vid tolvslaget befann vi oss vid Växjösjön tillsammans med masspr av andra som hittat dit. Vi skumpade champange, såg raketer och försökte önska alla man bara kunde "ett gott nytt år". Härliga stund!





































































Natten blev inte allt för lång utan elin och nickes soffa väntade snart.
Första dagen 2009 bjöd på underbart vinterväder med snö på marken, flera minusgrader och en sol som stekte i ansiktet. Vi tog en promenad i friska luften, städade upp i lokalen och smaskade på hemtagen thaimat innan vi startade de 3 timmarna mot Linköping igen. Är så glad att vi valde att resa för dygnet med dessa underbara vänner var ovärdelig!

Inga kommentarer: