tisdag, oktober 14

Kakkalas

Efter en vanlig arbetsvecka med träning och pyssel på kvällarna kom den fullspäckade helgen.
Vi hade bjudit in till kakkalas för 9 vänner på söndagskvällen så detta skulle ju förberedas. Kakkalaset skulle bli a´la Lejla så det va inte bara två sorters kakor som skulle bakas! Jag älskar att baka så jag hade sett fram emot denna helg hur mycket som helst.

Förutom bakandet bestod lördagen av tvättstuga 7-12, lunchträff med Petra som va på besök i Linköping, träningspass kl 15 å sen en kväll med VM-fotboll hos en kompis till oss. Kan lova att dagen gick i ett!



























Tidigt upp igen på söndagen för att få klart med alla förberedelser inför kvällen å så laga lite kycklingpaj. Skulle även hinna till Sporthallen även idag för att träna inför de uppvisningspass vi ledare ska ha på nästa helgs Öppna Hus. Kul kul att få visa upp lite vad vi har att erbjuda för träningspass. Öppet Hus för nya och gamla deltagare med vanliga pass, prova på pass, uppvisningar av oss, föreläsning, utlottningar, erbjudanden och förfriskningar.







Tillbaka hem till kakorna. Kl 18.30 anlände våra gäster. Hade ställt fram en buffé av sötsaker, dukat med kaffekoppar och fat, tänt massor av ljus och kokat kaffe! Kan det låta mysigare. Det va mysigt! Delikatesserna smakade mumma så hela kalaset blev riktigt uppskattat. Det va värt varenda minut i köket. Supertrevligt att bjuda hem till något annat än bara festkvällar. Trevlig söndag kväll med kära vänner. Buffén bestod av kanelbullar, chokladkaka med glasyr, nötchokladrutor, godiskakor, dajmkakor och färgglada cupcakes.

















Problemet är nu bara att vi har kakor i hela kylskåpet. Lars tog med och bjöd bort en chokladkaka på jobbet och lite har vi fryst in. Men så är det resten. Det hamnar dessvärre i magen på Lars och Madelene! Svårt att motstå när de ler mot en i kylskåpet på kvällskvisten...

Måndag och tisdag v. 42 har redan passerat (snart jul). Energifyllt Step konditionspass avverkades igår med trevlig positiv feedback efteråt. Responsen från deltagarna ger en otrolig kick och gör att man med stor glädje återkommer kväll efter kväll. Är så tacksam!

Nu ska Lars och jag försöka stoppa annat är chokladkakor i munnen. På återskrivande.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej madde.
I kunne jo komme kagerne i fryseren til vi kommer i november, vi kan også godt lide kager.
Vi glæder os til den 14 november, så kommer vi og besøger jer.
Knus lotte og leif.