lördag, maj 3

50-årsfest

Mellan fredag och lördag har vi varit ett helt gäng ute i en stuga i Adriansnäs. Både Jimmy och Nicke har fyllt 25 så det blev ett riktigt partaj. Firandet inleddes med en knasig tipspromenad med många sjuka frågor. Loffan stod som segrare med alla 12 rätt. Sedan bjöds det på härligt grillade fläskfiléer med klyftpotatis, sallad och tsatziki. Typiskt nog klarade vi oss inte hela kvällen från regn så vi fick hålla oss inne i stugan. Men vad gjorde det. Vi pratade både strunt och allvar, spelade spel och lekte lekar till långt in på natten. Musiken stängdes av runt 03 så då var det luftmadrass och socvsäck som gällde.
Det va länge sen nu som vi va tillsammans med hela gänget så jag hade verkligen toppenkul. Saknar dessa kvällar. Men sommaren är ju på intåg så det kommer säkert bli fler inom kort. Vill säga tusen tack till festfixarna och alla andra för en härlig kväll. Hoppas vi ses snart igen. (Misstänker redan nästa helg.)





















































2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Madde! Du är int dålig som kom ihåg adressen du inte=) Tack själv för en jättetrevlig kväll. Synd att vi åkte hem där, ser ut som att ni hade roligt efteråt på bilderna=) Hoppas det blir fler gånger! Sköt om dig! Kram Mickan

Å sa...

Jag kollade precis hemsidan till Ekenäs, nu är jag ännu gladare!! Tusen tusen tack för biljetterna, så himla snällt av dig :)

Kram

Åsa & Eric