tisdag, oktober 23

Städdag

Japp, idag har det blivit rent i lägenheten igen. Kan inte fatta var allt damm kommer ifrån. Städningen började med att balkongen blev fri från möbler så nu finns det plats för snön att lägga sig där så småning om. Fick inse att det nog inte blir fler frukostar på balkongen för i år. Trist. Efter att ha gått över hela lägenheten med dammtrasa, dammsugare och mopp var det skinande rent.... till nästa vecka...
Medan Lars satt i företagslogen på Cloetta Center med buffé och bästa platser på LHC-matchen myste jag ikväll hemma hos Malin. Hon fick behövlig massage, medan jag fick kläder och äggmacka! Fin deal min vän. Lycka till med flytten och njut av värmen i Thailand!

Annars har det hunnit hända massor sen jag skrev sist. Trots arbetslösheten har det inte funnits tid för bloggande, konstigt nog.
Har sett EM-kvalfotboll hos Mats och Hanna, strulat fram och tillbaka med Lars bil, varit på basket i norrköping, varit hemma i Hultsfred på kalas hos mamma och hos pappa, hälsat på farmor och farfar samt masserat i simhallen.










Allt strul som varit med Lars bil har verkligen tagit knäcken på oss, och på Lars konto. Inte klokt vad en sketen bil kan påverka. Är det inte ett fel så är det ett annat. Ringt till massa bildemonteringar för att få tag på delar. Inte lätt att få tag på det man vill ha. Vårt humör har inte varit på topp på det sista. Men ett stort tack måste riktas till alla som hjälper till. Ni är guld värda. Efter helgen hoppas vi att en ny bil entrar vägarna.

Det var verkligen kul och behövligt att komma "hem" i lördags. Kändes som vi fick en liten nytändning. Massa mys hos både mamma och pappa med trevligt sällskap och alldeles för mycket gott att äta. Kan inte förstå hur snabbt flera timmar kan passera. Grattis till er båda och tack för en toppenhelg!


















1 kommentar:

Elin sa...

hej love.
f.låt att jag är sämst på att höra av mig..skulle verkligen ha ringt men det kommer ju upp 5 milj andra saker hela tiden! Men nu ses vi ju faktiskt riktigt riktigt snart men det värsta är att den helgen kommer bara springa iväg med allt vi har att prata om...men vi får ta vara på de timmar vi får:)
Men i nästa vecka får vi definitivt höras av. Ha en skön helg vännen. puss puss/elin*