torsdag, oktober 11

Besvikelse

Då var man tillbaka på ruta ett. Jag fick inte ens chansen att visa vad jag går för. En timma innan jag skulle åka till min ev. arbetsplats ringer hon och säger att tjänsten är tillsatt! Hur schysst är det?!!! Jag som laddat upp med massageböcker och varit mentalt inställd på att göra mitt bästa under dagen. Jag som kände att jag till och med hade halva inne där. Vad hände med det? Resten av dagen blev helt kass. Full av besvikelse, ilska och ledsamhet. Inget gick min väg kändes det som. Tur att jag fick avsluta dagen i sporthallen. Det enda positiva är att jag får va kvar i min älskade träningslokal! Körde järnet där nere kan jag lova. På nåt sätt måste man ju bli av med all ilska och energi.

Då gårdagen byttes från att vara fullspäckad till att bli sysslolös beslöt jag mig för att göra lite höstfint och göra egen mûssli. Med lite höstlöv och kastanjer höjdes mysfaktorn här hemma. Lars hjälpte till med pysslet. Se vilka fina gubbar det blev av några kastanjer! Tror det finns en konstnärlig ådra gömd där någonstans. Mûsslin däremot blev aningen bränd! Var inte min dag i går som sagt. Har dock inte smakat den ännu men med tanke på att magen börjar bli sugen på frukost nu så ska jag nog göra ett provsmak. Kanske inte är så bränd trots allt...

3 kommentarer:

Anonym sa...

det var synd at du ikke fik lov til at vise hvad du kunne. men der kommer noget bedre til dig er vi sikre på.Sikke nogle flotte kastanje mænd i har fået lavet. Det ser rigtig hyggeligt ud. Vi ses forhåbentligt snart. Hils dem vi kender. Knus lotte og leif.

Frida sa...

Vad tråkigt gumman! hoppas det löser sig snart!

ANGELICA sa...

dålig stil! de vet inte vad de går miste om! fint ni har pysslat. snart ses vi! upp med mungiporna, det kommer snart vända och gå din väg är jag säker på! PUss o kram!