måndag, augusti 27

Svarta 2007

I lördags var det då dags för Svartan, reunionfesten för alla gamla festerister på LIU. Verkligen en flummig tillställning!
Träffade gamla Latexmedlemmar för champangefrukost vid 9.30. Riktigt kul att se "alla" igen. Man inser snabbt hur tiden rusar och hur mycket man faktiskt saknar livet som student, trots att det inte var så länge sen. Vi satt och hade riktigt trevligt till det var dags att börja dra sig till marschen. Vilken marsch sen!
12.45 gav vi oss ut i spåret. Under ca tre timmar skulle vi passera 8 stationer med diverse vätskeintag och aktiviteter. Över 1200 studenter minglade i skogen under denna blåsiga lördag. Det hör marschen till att gipsa sig så Petra och jag tog tillfälle i akt att komma varann extra nära. Hur gick det med den där väskan egentligen!? Vilket flum.

















Efter avslutad skogspromenad (för vi klarade oss faktiskt igenom den) var det dags för en liten paus. Eller kalla det vad du vill. Ät, sov, drick, gör vad du vill. Vi valde att hämta extra kläder och äta oss mätta på en pizza. Som om vi använde kläderna sen eller var hungriga på pizza! Inte. Var hemma och roade oss med Lars och hans kompisar också. Eller störde vi snarare? Kul hade vi iaf. Fy skråen vilket härj! Skänkte en tanke till marknadsfestfirarna i hultan.
Discot på kvällen blev det inte så mycket med. Trots riktigt bra musik stod jag bara på dansgolvet och flyttade ena foten till den andra! Inte så mycket till dans det! Vi beslöt oss för att åka tidigt hem. Hade trots allt varit en lång dag.

See you next year...

Inga kommentarer: