onsdag, juni 13

Vilket arbete!

Som vi har kämpat med denna flytt i värmen. Valde kanske inte den bästa helgen om man tänker på vädret. Men man ska väl inte klaga. Kartonger har som sagt stått oss upp över öronen och saker har burits fram och tillbaka. I måndags kom alltså flyttfirman för att transportera allt från det ena stället till det andra. Tacka vet jag flyttfirma! Vips så var det bara gjort. (Var lite orolig för sakerna ibland dock. Det gick lite väl fort en del gånger.)
Sen hade vi alltså 3 dagar på oss att få "allt" iordning för imorgon ska det åkas på festival. Som vi har jobbat och kämpat med allt. Upp vid 8 och ner vid 01 är det som har gällt. Alla möbler skulle byggas ihop, saker skulle på plats, det skulle städas och moppas ett antal gånger för att försöka få saker rena. Efter att ha moppat golvet 4 gånger är det fortfarande skitit! *Suck*
Vi gjorde ett ryck idag till Ikea för att inhandla "det nödvändigaste", dvs inte endast bara det nödvändigaste. Men så mycket fint vi fick. För att inte tala om hur fint vi har fått det! Vi är så glada för allt. Det har blivit precis som vi hade tänkt oss. Dock märks det att den nya längenheten är 40 m2 större än den andra! Massa plats över! Hur ska vi lyckas fylla det?
När Lars danska vänner kom vid 20.30-tiden var det bara en byrå och en lampa till köket kvar att bygga ihop. Plus att gardiner ska upp, blommor ska köpas och mycket mycket mer som vi ännu inte har inhandlat! Det kostar att flytta. Men så här fint har vi det nu. (Lägenheten gör sig dock inte rättvis på bilderna. Med en dålig kamera och i mörker kan det tyvärr inte bli bättre.)



Nu ska det dock bara sovas en riktigt skön natt för imorgon väntar den första av 3 dagars festival i Hultsfred. Det är en sådan härlig tradition att komma hem till mamma, folk överallt och musik som spelar dynget runt. Å vad jag längtar. I år tar jag alltså med mig 3 danska festglada så det ska bli riktigt roligt! De ska få uppleva sin första Hultsfredsfestival så jag hoppas att vädret är med oss så det blir en riktig kanonhelg!
Kanske kan vara en idé att packa väskan igen (typiskt när jag precis packat upp den). Mycket kläder som ska med hem. Måste klara både festival, midsommar och dagar därimellan. Hur ska det gå? Är nog idé att sätta fart. Ännu en dag som kommer sluta 01!


Festivalen, here we come!
(Lär alltså dröja innan nästa inlägg kommer!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ikea-lampan hänger ju uppochner ;)