söndag, juni 10

Flyttar

Tar en paus i allt flyttarbete nu. *pust* Det är ett hårt arbete. Hela gårdagen gick åt för att åka runt till alla möbelbutiker och hämta upp alla fina möbler vi köpt. Pappa kom med sin stora lastbil, tur var det. Så mycket kartonger det blev! Nu fick man äntligen se vart alla pengar på kontot tagit vägen. Inte nog med att de skulle in i lastbilen, de skulle ju ur också och in i lägenheten. Men en liten hiss är det bara att ta trapporna! Tack snälla pappa och Petter. Vad skulle vi gjort utan er. I den heta värmen rann svetten från pannan medan det bars och skruvades. För skruvades gjordes det ju också. Ett köksbord, 6 stolar, ett soffbord och 2 sängbord var det som hanns med innan det var tid att säga hej då för den gången. Det var värt allt slit för fint blev det! Vilka fina möbler vi köpt!

Tog en brake från flytten igår kväll och åkte till en kompis till Lars och grillade. Satt länge ute i sommarkvällen och pratade. Det var riktigt trevligt och superskönt i sommarkvällen.

I dag var det tidig uppgång som gällde. Alla flyttkartonger skulle fyllas för imorgon kommer flyttgubbarna. Har kommit en bra bit på väg nu men det är mycke kvar. Fattar inte varför man har så mycke saker. Titta bara på allt stök! Vi får inte plats. Nåja, inte tid att sitta mer nu. Måste som sagt vara klara imorgon.
*pust*

2 kommentarer:

Elin sa...

Hej vännen min. Vill tacka massor fr i fredags...va så loveli*
Måste kännas sååå skönt nu misstänker jag.
Har flytten gått bra nu i helgen?? Du måste blogga massa bilder sen från lägenheten..massa nyfiken på möblerna och så.
Men lägenheten verkar ju kanon...verkligen jätte fin. blev helt kär i er hatthylla också, så himla charmig. vill också ha:)
Men vi höres av annars ses vi ju på torsdag..så bli såå kul! håll tummarna för att mitt jobbpass på fredag löser sig bara!!
Massa kraamar/elin*

Elin sa...

blev mycket "såå" i mitt inlägg märkte jag.jobbigt!