söndag, maj 13

Mycket som hänt

Då var det redan söndag. Kors vad det rusar fram. Började dagen med en hotellfrukost på Scandic med challe och Petra mf! Oj vad gott och hjälp vad jag åt! Känner nu att det nog var några tuggor för mycket. Magen mår inte som den borde. Nåja, det kändes iaf riktigt lyxigt att sitta där i två timmar och äta frukost med utsikt över Kinda kanal.

Fredagen blev en riktig mysdag. Satt först hela dagen hos Elin för att få ihop opponentpunkter inför uppsatsseminariet nästa vecka. Inte det lättaste med tanke på att uppsatsen inte är den bästa. Vi gav upp för dagen 17.00. Träffade Lars på stan för att kolla soffa på Rum. Samma som vi redan sett på MaterialMännen var utsåld. Tog beslutet att ringa till MM istället och köpa den där. Är inte den grå på bilden utan en mörkare i mörkbrunare tyg. Nu har vi alltså en finfin soffa, en snygg säng och ett stiligt matbord till vår nya lägenhet! Vi kommer få det superfint! Fattas bara en hel del andra möbler (som den fina TVmöbeln) och andra grejer, men det få vi väl ta tag i framöver. Kan inte fatta att vi flyttar snart.










Efter vår tripp på Rum gick vi till Plaza för att spela biljard och ta oss en öl och en cider. Riktigt kul var det att få ta en match. Jämt var det också trots att Lars nog inte vill erkänna det :) Han vann ändå, så det var väl tur! Fortsatte vår kväll snett över gatan på Steve´s coffee där vi åt kyckling och klyftpotatis resp. snitzel och pommes. Det va supergott så det är ett ställe jag rekomenderar. Bra pris också. På väg hem hyrde vi oss en film (Exit) som vi kröp upp i soffan till. Riktigt bra så det får bli ytterligare ett tips. Fick inte nog av fredagkvällen så när klockan var närmare 24 spelade vi golf på playstation. Var en jämn match där också så Lars fick passa sig!

Ingen sovmorgon på lördagen inte. Upp till Elin igen vid 8 för att bli klara med opponentpunterna. Blev en lång dag där för det var inte lätt. Vi kämpade hårt med alla konstiga textformuleringar. Vid 17.45 hade jag inte tid att vara kvar längre. Var ju tvungen att göra mig redo inför kvällens Melodifestival.
Spenderade festivalkvällen i Ryd med challe och petra mf. Drack en flaska vin och hejade på Sverige så gott det gick. Men det hjälpte ju inte. Vilken skandal! Inget av de 5 bidragen som var något att ha kom på 1-10 plats!!! Hallå! Sluta upp med det där paktröstandet! Somnade gott i sängen den kvällen. Fick alla de 120 cm för mig själv. Lars spenderade kvällen med fotbollsgänget så när jag la huvudet på kudden levde han livet på B&K.

Som sagt så sitter hotellfrukosten fortfarande stadigt på plats. Blir nog en sen middag idag. Tänkte att jag skulle ta tag i att städa och rensa lite. Kasta saker som inte behöver flyttas till vår nya lägenhet. Finns en del onödigt man sparat på sig. Oj, det blev visst långt det här! Återkommer i veckan med nya spännande bravader. Bäst att jag sätter fart nu med tanke på ett citat av Arnold H. Glasgow:

"Problemet med framtiden är att den ofta anländer innan vi är redo för den."

2 kommentarer:

Elin sa...

hej vännen!
verkar som du haft en fin helg...
massa fina möbler ju!! Så kul med flytt.

Då blir det inflyttningsfest me då!?!?:)
Vi hörs..kramar/elin

ANGELICA sa...

kommer bli jättefint hos er ju! Ja nu har vi kyl & frys på plats men blev inte sådär jättestor skillnad men fina är de! Ha det så bra! Vi hörs! Kramis!