måndag, februari 13

Heldag med Jörgen

Trots dålig mage kämpade jag mig igenom lördagens heldag tillägnad Jörgen. Han har fyllt jämna år och det ville attackgänget uppmärksamma med en lördag utan att han hade en aning om vad som skulle hända. Det enda han visste var samlingen kl. 9.15 och en lång packlista med nödvändiga samt mindre nödvändiga saker.

Vi startade dagen på Mantorps Glasblåseri. Där fick han testa att kulptera, dreja och blåsa glas till vår åskådning. Riktigt imponerande och lika kul för oss i publiken som för huvudpersonen själv. Resultetet: x antal hjärtan, 2 skålar och 6 glas.























Vi skålade i kylan och löste ett Melodifestivalkryss innan färden fortsatte mot Norsholm. Där hade vi bokat bord på en mysig krog och åt en lunch.











Bilarna styrde vidare mot Fingspång. Här hade jag och henke bjudit in oss för att köra ett BodyAttackpass för en helt fullpackad sal. Sjukt svettigt och tungt men ack så roligt! Jörgen blev hurrad för och vi fotades hela gänget. Som tack för att vi kom bjöds vi på en ost, kex och fruktbricka i relaxen. På med badkläderna och ner i bubbelpoolen. Välförtjänst och uppskattat häng en stund.




























Tillpiff och tillbaka hem till vår Melodifestivalkväll. Fördrink, förrätt, varmrätt, drinkar och tårta. Allt i sin ordning. Vi kollade deltävling två av festivalyran och spelade Buzz. Som tur va var det inte bara jag som var ur form denna kväll. Tror alla var trötta och tagna efter heldagen fylld av aktiviteter. Hör inte till vanligheterna att attackgänget avrundar sina fester kring midnatt!









Magbesvär

Jag passar på att fortsätta blogga när jag ändå har tid. Sen är frågan om ni har tid och ork att läsa... Är nämligen hemma och kurerar min mage som protesterat hejdlöst sedan i onsdags. Vet inte om det beror på stress, överbelastning, dålig kost eller magsjuka men krånglig har den iaf varit.

Kom hem från NIKE-konventet och fortsatte att träna två pass måndag och två pass tisdag. Onsdag kom och magen började känna oro och illamående. Tidigare hem från jobbet och häng i soffan. Sedan dess har magen varit allt från orolig till gasig till stenhård till uppsvullen till magknipig till ... En kväll var det som om tredje världskriget var igång där inne.

Idag känner jag mig iaf något bättre. Har fått känna hunger på riktigt och kunnat äta en varm lunch med aptit. Planerar jobb imorgon igen får vi se hur det går.

fredag, februari 10

NIKE BLAST 2012

Förra helgen smällde det i Globen. NIKE BLAST 2012 arragerades i huvudstaden. Sex olika salar var under två hela dagar fyllda med träningspass och föreläsningar, presenterade av personer i världsklass. Hela konventet hade limegrönt som tema så till och med Globen var upplyst i denna färg på utsidan. Stora mäktiga scener, en grym NIKE shop, flashig lounch, galet snygg design och ljussättning. Allt var imponerande vältänkt och planerat. Allt var näst intill perfekt.
Vi var ett gäng från Medley som åkte upp redan på fredag morgon för att hjälpa till och ställa konventet iordning. Å som vi slet hela dagen till långt in på sena kvällen! Allt från att fixa persentatörernas/dansarnas/medias och alla andras loucher, till att lägga ut 150 yogamattor, till att plocka med kläderna i shopen, till att vika tröjor, till att bära vattenflaskor, till att ställa ut avgränsningar till alla entréer till att rada upp alla spinningcyklar till att..... You name it!
Vi var sjukt trötta och slitna efter denna dag men åkte välförtjänst till hotellet med två par NIKEskor och andra kläder rikare.





















Tidig uppstigning både lördag och söndag morgon. Försökte njuta av hotellfrukosten så gott det gick innan det va dags att ösa gärnet i Globen :) Fy sjutton så kul. Hann med hela 12 klasser och en föreläsning under dagarna två!!! (se nedan) Fylldes av galet mycket energi, levde som i en drömvärld. Mäkta imponerad av instruktörerna och de dansuppvisningar vi fick ta del av mellan passen. Dessutom hade vi oerhört roligt tillsammans i vårt lilla gäng som åkte. Vet inte vad jag ska skriva för att kunna beskriva känslan i Globen när musiken dunkade högt i högtalarna och koreografin till dansen, stepen eller vad det nu va satt klockrent!!!! Jag är garanterat på plats igen nästa år!

Lördag
Dance BLAST (Morgan Moroue, Per Markussen)
NTC Masterclass (Marie Purvis, NTC Master Trainers)
Functional Moves (Magnus Ringberg)
P-Step (Per Markussen)
Latin VS. Ragga (Kimmo Jukuri, Robert Sörensen)
Step to Move (Emma Johansson)

Söndag
CXWORX (Fredrik Andersson, Line Nordlöf)
MTV NB 2012 (Tony Stone)
Feel for Step (Robert Sörensen)
SH´BAM (Dorotka Baburin, Kimmo Jukuri)
Träning för optimal hälsa (Ian Houghton)
Core Flow (Magnus Ringberg)
100% Zumba (Jorge Mix, Norberto Lacourt)















































Väl hemma sent söndag kväll överraskades jag av finaste Mia som hängt nybakat på min dörr! På kortet stod "Här får du en grej du inte hade väntat dig!" Hon tyckte jag behövde ladda med socker denna kväll. Jag rös i hela kroppen av lycka. Underbara hjärta till vän!
Kunde inte komma i säng. Var riktigt i gasen. Packade upp alla kläder och saker jag fått och köpt, satte på CD-skivan Aeromix in the clud - partytime och dansade runt. Tog lång tid innan jag kunde koppla av och somna.