måndag, maj 28

Stockholm

Maj är en månad full med aktiviteter och solens fantastiska närvaro har gjort att jag hållt mig lågt bort ifrån den här stationära burken. Men för att bloggen ska vara någorlunda levande kommer här ett litet inlägg.

Efter Björns disputationsfest fortsatte roligheterna på lördagen med att jag, Henke, Mia och Björn åkte till Stockholm för en weekend. (Skulle egentligen varit Jörgen istället för Björn men stackarn led av förskräcklig tandvärk och kunde inte följa med...) Syftet var från början att köra nya BodyAttack-releasen 77 på Sats men vi tyckte att vi kunde göra en grej av det denna gång så vi stannade på hotell över natten.
Lördagen inleddes med shopping innan det va dags för träning. Grym release som vanligt! Men tror nästan att denna är värre än någon tidigare. Tillbaka till hotellet för incheckning och tillfix. Gick sedan ut på stan och hittade en mysig italiensk restaurang. Blev pizza för hela slanten. Fortsatte till en pub där en bekant till Mia spelade med sitt band. Trötta fötter gick sedan en lång väg hem mitt i Stockholms-natten.
Hotellfrukost (inte så påkostad som i Malmö men den fick duga) och så en sväng på stan igen innan vi körde ut på Djurgården. Mumsade årets riktiga första kulglass i solskenet i hamnen och sen bara slappade vi på en kulle. Ibland är livet riktigt nice! Styrde kosan tillbaka till Linköping och såg tillbaka på en riktig toppenhelg! 
















Inga kommentarer: