söndag, november 6

Flytt och roligheter

V. 44 blev en spännande vecka på jobbet då vi i rehabpersonalen skulle flytta till gemensamma lokaler. Flyttkartonger, hyllor och skrivbord i en salig röra! Tänk så mycket bekymmer och huvudbry en flytt kan skapa. Jag vill inte sitta där, så kan inte borden stå, lamporna hänger fel, inte ryggen mot dörren, jag vill sitta i team, jag vill sitta enskilt..... Jisses! Till sist blev det riktigt bra. Är supernöjd med min kontorsplats i hörnet även om utsikten kunde vara bättre.












Träning och umgänge har annars varit melodin. BodyAttack och skönt Idol-kvällshäng hos Mia och Henke i fredags, BodyPump och grymt rolig spelkväll hos Björn i lördags och idag blir det CX + step samt bio med samma gäng.
Måste kommertera gårdagens galej. Länge sen jag spelade spel och det va riktigt kul. Vi hann igenom både Shadows and Hunters, Twister, Med andra ord och Galenpanna. Fick skratta så mycket att tårarna nästan sprutade. Luftgevär :) Poff! Galet så kul!!!!!! Sen natt blev det. Avslutade vid 02 och då kunde vi nog ha suttit några timmar till. Måste göras om snart igen.

































Söndag idag alltså och jag ser fram emot bion ikväll. Tintin i 3D. Lite stress mellan träning och filmstart men det ska nog gå.

Trevlig avslutning på helgen mina kära läsare!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du skriver och visar lite foton nu igen.
Kram
Pappa

Rumpan t.h. sa...

Ja vi hade fantastiskt roligt igår! Nu var ju bara luftgevär toppen på det berömda isflaket som Titanic tydligen störtade mot, tänk så svårt det kan vara att förklara saker ibland. Absolut att vi ska spela igen - vi måste ju ha revansch. Nästa gång får inte ens silikonbröst stoppa oss från att slå in matchbollen! ;-)