söndag, maj 29

Möhippa för kära Malin

Just nu fungerar vardagarna som transportsträckor till helgen. Flera helger i rad nu med massor av gippon. Började ju med Eurovision Song Contest, förra helgen ordnade vi möhippa för Malin, denna helg har jag varit på 2x35årsfest i Växjö och nästa helg väntar det stora bröllopet.

Uppdatering från möhippan:
Ett stort gäng tjejer från Sveriges alla hörn överraskade Malin på hennes jobb. Vi skålade i bubbel och intog Trädgårdsföreningen. Där blev det häng i det gröna innan det var dags för skrattyoga. Med 15 tjejer va det inte så svårt att få till höga skratt. Övningarna avlöste varandra under dryga timman. Härligt förlösande.
Fortsatte hänget i solskenet, käkade lunch, skålade och njöt av den perfekta dagen.
















































Sedan anledde vi till sporthallen och gjorde suddé med reggeaton i motionssalen. Grymmaste instruktören satte ihop en koreografi till oss och vi skakade rumpa så det stod härliga till. Detta va Malins absoluta höjdpunkt under dagen. Kul att se henne glänsa med sina moves!


















Mer häng i solen innan Malin skulle ställas inför största utmaningen, att sjunga in "Du är min man" i musikstudio. Självförtroendet sattes på sin spets men efter lite stöttning från Sofia och galet mycket vin gjorde hon succé även här. Riktig sångfågel och resultatet är väl bevarat.






























Möhippan avslutades med middag och fest hos mig. När kvällen började bli natt fortsatte vi ut i disconatten på Harrys. En grym dag med massor av kärlek och värme led mot sitt slut.




























































Inga kommentarer: