måndag, januari 3

Jul och nyår hos familjen i Danmark

Fortsatte julfirandet i Danmark tillsammans med Lars familj. Ytterligare en massa mat och godsaker, julklappar och mys. Underbara lilla Tobias förgyllde tillvaron och dagarna. Inte mycket till aktivitet för min del. Mest efterlängtad och behövlig avkoppling. Kan behövas att bara komma ifrån vardagens stress och måsten. En kväll blev vi bjudna på middag hos Lars kompis Mads och flickvän, vi har lekt i sporthallen, spelat wii, kollat film, julshoppat och umgåtts mycket med familjen. Underbart häng i soffan hos Lene o Lasse och så hos Lars föräldrar förstås.


































































Nyårsafton firade vi tillsammans med Lars syster, hennes man, lilla Tobias och grannen Leif. Lillen fick sig ett nyårsbad av morbror Lars och fick sen på sig den stiliga skjortan och flugan :) Vi lagade en god tre rätters middag, spelade spel, sköt confettibomber över hela golvet och avfyrade en massa raketer. Tolvslaget räknades in av Grevinna och Betjänten och sedan 5 minuters tystnad och väntan. Klockan på domkyrkan i Köpehamn slog 12 slag och vi hoppade in det nya året från soffan, skålade i mousserande vin och åt traditionsenlig Kransekage. Trots en ganska lugn tillställning blev natten lång. Gott Nytt År och välkommen 2011!!!














































































Lars och jag reste tillbaka till Linköping redan dagen efter. Avslutade första dagen på 2011 med mys i soffan hemma på Birgittagatan. Så underbart att ha haft mitt hjärta hemma igen. Få krama och pussa på honom när jag vill :) Vill inte att det ska ta slut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej madde.
Hvilke fine billeder du har lagt ind.
Mange tak for nogle rigtig hyggelige dage sammen med Lars og dig. Vi længes allerede efter at være sammen med jer. Det ser rigtig ud til at Tobias hygge sig sammen med tante og onkel. Håber snart vi ses igen.
Knus lotte og leif.