söndag, april 18

Min 25 årsfest

I går ställde jag till med en hejdundrans fest för alla mina tjejkompisar. Vi var 16 brudar som riktigt visade hur en 25-åring ska firas!
Jag hade ordnat med buffébord för mina gäster. Imponerad själv över hur fint och gott det blev! Tror nog att det blev uppskattat också.
Vi skålade tillsammans med bubbel och jag blev uppvaktad med både sång och presenter. Vad sägs om presentkort på Åhléns, stripaerobic, massage, spelet Brainstorm, vin och blommor. Tack!
Efter bufféminglet var festen igång. Spotify gjorde sitt för att få fart på oss. Inte sant va roligt det va! Snack till höger och vänster, disco och dansuppvisningar. Humöret och ljudnivån var uppe i topp. Me like :)








































































När klockan närmade sig 12-slaget lämnade vi lägenheten och tog sikte mot Harrys. In genom Riva och så va det dansgolvet som gällde hela natten lång. Jag var så lycklig! Har aldrig haft så kul på Harrys och Sliver som igår. Vi var kvar till de tände lamporna!
Somnade gott i sängen den natten. Nöjd och tillfreds.































Uppstigning vid 12 och en första uppdiskning. Dukade fram en stor frukost åt mina nattgäster och satt sedan länge vid bordet och åt. Några slöa timmar passerade innan de vågade sätta sig i bilen. Supermys att ha haft er här hos mig. Sedan var det storstädning så det stod härliga till. Nu är det sådär härligt rent och fint igen.









Tackar nu alla mina fantastiska vänner. Jag har alltid fått höra att det är gästerna som gör festen och det skriver jag verkligen under! Ni är så underbara :)

1 kommentar:

Mickan sa...

Grattis Madde! Visste inte att du fyllt år! Härligt att ni kunde träffas allihop! Kram