torsdag, februari 12

London

Uppdatering från Lars weekend i London. Han reste dit med FC Ikano-laget för att de vunnit Korpenserien här i Linköping. För en billig penning fick de flyg, boende och matchbiljett till Champions leauge. Förutom matchen blev det en partyfylld helg med besök på engelsa pubar och diskotek. Innan hemresan strosade de London runt. Lars kom hem med härliga minnen och ett glatt humör. Hade varit en riktigt grym resa. Får han bestämma blir det fler besök i den engelska huvudstaden.






















































Sedan helgen har vardagen fortsatt i vanlig takt. Heltidsjobb, träning och pyssel i lägenheten. Idag blev jag kvar till 17.40 i Nyköping för att hinna journalföra allt inför helgen. Har nämligen tagit flexledigt hela dagen imorgon för att kunna uträtta andra spännande ärenden.
Lars åker i väg hela denna helg också. Denna gång väntar basketens Europacup i Malmö. För att slippa va ensam på Alla Hjärtans Dag planerar jag att åka hem till Hultsfred. Kolla handboll och mysa med mamma och pappa.
Innan dess ser jag fram emot en trevlig fredagkväll med Matilda. Ska tillsammans köra hårt BodyAttack-pass och sen blir det god mat och Let´s dance. Härligt!

Inga kommentarer: