söndag, december 30

Jul 2007

Hela julen har bara varit helt fantastisk. Den kunde inte ha blivit bättre på något sätt. Massor av kramar och hälsningar till alla som gjort allt så lyckat. Lars och jag firade julafton x 3 så det har blivit massor av god mat, julklappar och mys. Började julfirandet hos pappa och Gunilla på lördagskvällen. Hur trevligt som helst med Pratmakarna till långt in på natten. Den nya digitalkameran jag fick gjorde inte heller kvällen direkt sämre! Tusen tack.


















Fortsatte julfirandet hos mamma på söndagen. Hela gänget var samlat så det var fullt hus. Till och med tomten kom och gjorde oss sällskap. Hela dagen var fylld av massa gott som vi stoppade i munnen och godsakerna till julklappar var inte direkt få. Tror bestämt Lars och jag vann i flest paket i år (trots småbarn i familjen)! Inte var vi värda alla dessa. Kan inte mer än säga tuden tack än en gång för allt fint. Avslutade firandet framför Bingolottos uppesittarkväll. Orkade dock inte se sista dragningarna då klockan skulle ringa 03.00 på självaste julafton.








































Klockan 04.00 på julaftons morgon bar det alltså iväg mot Göteborg och färjan som skulle ta oss till julfirandet i Danmark. Efter en god frukost och någon timmas sömn på färjan var vi redo för fest igen. Innan hann vi såklart se Kalle Anka! Ett måste på självaste dagen. Den danska julmaten smakade sedan finfint. Likaså risalamaltan som jag var heldig (hade tur) att hitta mandeln i! Det dansades runt granen och delades ut allt för många julklappar även här. Här kommer ännu ett stort tusen tack för alla fina saker. Blev en lång kväll så den natten sov vi gott... eller inte pga den smala sängen!


























































Juldagen bjöd på julefrukost (alltså inte frukost utan lunch) och så var det tid för fest på kvällen. Det var inte så mycket liv i oss dagen efter så en tur till Lene och Lasse för lite Nintendo Wii var det som orkades med. Riktig trevlig kväll.





















De följande dagarna i Danmark har bara varit slappa. Var i storcentret en dag och köpte "lite" dricka till nyår och en tid framöver, spelade kort och bara njöt i soffan. Helt galet vad billigt det kan vara på andra sidan. Köpte vinflaska för 14 danska kronor! Trots slappande och några extra kilo har det varit skönt att inte haft några måsten.

Nu är vi alltså hemma igen i Sverige och med oss har vi Mads och AK. Tog en heldag i Tornby idag och snart väntar tacos och kortspel. Imorgon bär det av för nyårsfirande i Hultsfred. Med stor lokal, mat och nära 30 stycken så kan det inte bli annat än en lyckad fest. Längtar massor och är säker på att det kommer bli toppen.











Blev långt det här men på återskrivande!

1 kommentar:

Anonym sa...

hej med jer to.
mange tak for nogle rigtig gode juledage. det var bare hyggeligt, men de gik alt for hurtigt.
vi glæder os allerede til vi ses igen.
knus og kram fra lotte og leif.