tisdag, juli 24

Älskling och jag

Nu har han äntligen kommit tillbaka och saker börjar bli som vanligt igen. Fast innan det blev som vanligt firade vi älsklingens födelsedag en kväll för tidigt. Pappa och Gunilla var här så vi åt god coucous och smaskade på chokladkaka. "Lite" paket delades ut så nu kan vi grilla vi också!
Tidigare under dagen, innan Lars kommit hem, besökte vi Cloetta Fazer butiken i Ljungsbro. Fattar inte varför man köper massa godis bara för det är billigare pga andra hands sortering. Liksom bara för att. Smaskade på mumsmums innan vi åkte därifrån. Mys. Tog en tur i Berg och gick längs slussarna också. Mycket folk och båtar där. Har blivit lite kär i Ljungsbro och Berg. Sådan härlig plats. Se bara...

Vad passar väl bättre än en uteservering med god mat på en födelsedag. Så fick det bli i måndags. Efter lite paketutdelning igen hemma gick vi till stora torget för att njuta.

Antar att vardagen är tillbaka nu då. Jobb 2 veckor till iaf sen får vi se vad som händer. Håller alla mina tummar för att inte behöva gå sysslolös allt för länge.

På återskrivande. Nu väntar tvättstugan sen blir det Allsång och Morden i Midsummer!

Inga kommentarer: