lördag, juni 2

Lördag

Var uppe i ottan och gick härliga 6,5 km längs den grönskande och vackra Kinda kanal. Solen lyste ikapp med alla blommor som börjar öppna sig för världen. Jag njöt av den timmes långa och svettiga promenaden.
Efter en välsmakande frukost var det datorn och förberedelserna inför måndagen som väntade. Satt på en stol framför burken hela dagen, trots att det fina vädret inbjöd till något helt annat. När klockan närmade sig 18 och Lars givit sig iväg för grill och uppladdning inför EM-fotboll skrev challe och meddelade att det var tid för en öl (cider) på stan. Svårt att motstå detta så vid 19.30 var vi bänkade på NH med öl, cider och vitlöksbröd i massor. Det var riktigt trevligt och att avsluta kvällen med en varm chokladdrink med likör 43 var inte fel. Blev inte så sent. Insåg att det trots allt blir fullt upp i nästa vecka. Gäller att hålla ut ända in i det sista.

Jag tror att sängen är det rätta för min del just nu. Trots lördagkväll så drar den. Eftersom sammandrabbningen mellan Sverige och Danmark inte slutade så lyckat (för danmarks del) ska det bli spännande att höra hur Lars mår. Fotbollsfantast som han är så är det nog inte på topp.

Absolut sista rycket imorgon så det är ottan som gäller för alarmet. Inleder med promenad och sen är det bara att ligga i. Nu är det sängen som sagt. God natt

Inga kommentarer: