söndag, maj 20

SOF 2007

Nu är årets StudentOrkesterFestival över för den här gången. Den har varit riktigt lyckad då de mörka molnen behöll sitt regn och lät alla glada studenter njuta av stämningen ute i gröngräset. Festivalen varade torsdag-lördag och bjöd på spex, kårtege, spelningar, festande och massa annat skoj. Hela Linköping har varit fylld av overallklädda studenter som levde livet tillsammans. Har avnjutit vin i gröngräset och rört på höfterna på det stora SOF-området i Folkets Park. Det var troligen sista gången overallen satt på :( Här kommer ett litet axplock från helgen. Temtat för årets kårtege var USA så några tolkningar var Neverland och Simpsons!
















Innan alla SOF-festligheter drog igång kom pappa brummande förbi på sin glänsande, nyinköpta stolthet. Jag kan hålla med om att den var riktigt fin. Se vilken tuffing till pappa jag har!







Helgen avrundades på allra bästa sätt. Lars och jag intog gröngräset och avnjöt de godaste grillspetten utanför lägenheten i solens nedgång. Mys.

2 kommentarer:

Frida sa...

haha så pappa har köpt mc? det funderar min pappa med på....herrejösses..

ANGELICA sa...

ser ut som du haft en helfestlig helg! Kul! Tuffing han är svenne! Nu börjar de sätta upp stolpar til stängslet, festivalen kommer allt närmre! See you soon!! Puss