tisdag, maj 1

Sköna maj, välkommen!

Nu har det varit en såndär fantastisk helg igen. Tycker jag skriver det varje vecka. Var ute i Henkes stuga på lördagen och grillade massa mums och skrattade friskt till Rappakalja. Kul att dricka lite vin och må gott med vännerna igen. Somnade snabbt på vår dubbla luftmadrass och vaknade seg men förväntansfull inför årets första golfrunda. Vid 14 slog pappa och jag ut på första hålet. Kling sa det i klubbhuvudet och bollen gick som ett spjut! Gamla takter sitter i trots ett vinteruppehåll. Vi trotsade all blåst och kom in nöjda och belåtna. Efter all frisk luft var det svårt att hålla sig vaken till slutet på Wallander.

Valborg spenderade Lars och jag i möbelaffärer. Hittade massor av fina saker, men till ett kostsammare pris än man skulle önska. Tänk om man vore milionär. Då vore det inget snack om man skulle välja det snyggaste eller budget. Vi såg ändå ut oss en soffa och en tv-möbel som vi kunde tänka oss. Alltid svårt att ta det avgörande beslutet så vi valde att vänta. Tills när...?
Efter lite jäkt och stress var vi tillbaka i henkes stuga för att fira valborgsaftonen. Vi var många som samlades och grillen brann för glatta livet. Många magar som skulle mättas med grillat. Vilket ståhej! Men ack så gott! Kvällen till ära hade killarna ordnat majbrasa ute på vattnet. Riktigt fint var det. Vet inte var alla timmarna tog vägen men fort gick det. Vi spelade Cranium för glatta livet. Oj så roligt! (och speciellt när man vinner) Tog emot att krypa ner under täcket men när klockan var 3 var det nog mer än dags. Vaknade av en härlig utsikt genom fönstret över sjön. Allt var stilla och bara fåglarna som kvittrade. Blev en frukost på bryggan när alla vaknat. Så fantastiskt fint! Våren är nu mer än välkommen! Längtar till sommarens härliga dagar också.

Tanken var att illustrera detta fantastiska i bilder men då datorn inte vill som jag vill så får det bli bildkollage imorgon. Datorn är en dumburk och jag är irriterad!

Imorgon väntar praktiken igen. Blir en kort vecka. Redan onsdag. Kan va idé att krypa ner i sängen snart. Natti natti

Inga kommentarer: