fredag, maj 4

Härligt avslut på veckan

Å så var det fredag igen. Inte klokt vad veckorna springer. Blir väl så när tisdagen var röd också. Har fortfarande problem med att ladda upp bilder på bloggen så det blir inget idag heller. *Suck* Har bytt internetabonnemang nu så jag hoppas det hjälper.
Nu är uppsatsen påskriven av handledare och inlämnad för kopiering. På tisdag ska uppsatsen vi ska opponera på hämtas ut så nästa vecka blir det många sena kvällar. Har lyckats skriva klart två studieuppgifter också i veckan. Inte dåligt. Nu väntar "bara" en granskning och ytterligare en studieuppgift, å så två tentor, uppsatsseminerier och redovisningar av studieuppgifterna. Hur i hela friden ska det göras på de få veckor som är kvar!
Elin ringde och berättade den glada nyheten att stugor är bokade till midsommar! *Jippi* Då blir det mys med hela stora gänget igen. Toppen.
Imorgon bär det tidigt av till Hultsfred igen. Ska hinna med att spela golf imorgon förmiddag och på kvällen väntar 50 årskalas. Söndagen hoppas jag bjuder på soligt väder så det kan bli en dag i solstolen. Lars ska spendera helgen i Eskilstuna där slutspelet i rullstolsbasket avgörs. Håller alla tummar för att Dolphins vinner!

Nu ska vi äta mammas goda pizzabullar och slappa i soffan. Trevlig helg allesammans.

1 kommentar:

Elin sa...

hej gumman...
nu tror jag bestämt att det är en liten madde som är dålig på att uppdatera bloggen!!:)
vill ju veta vad som händer!
vad händer i helgen??eurovision?

Massa kramar/elin*