söndag, mars 25

Tack för en trevlig helg

Var ska jag börja...? Helgen har varit lång och riktigt toppen. Elin och Nicke kom med solen till Linköping på lördag förmiddag. Gick en runda på stan, shoppade lite, fikade och njöt av första glassen på Bosses! Å va den smakade bra i vårsolen. Senare på kvällen lagades en god middag, följt av efterrätt å annat gott man kan tänka sig. Vinet blandades med bacardi och shots! Sent bar det av ut i festnatten. Vilken musik! Dansade som om vi aldrig gjort annat. Blev avbrutna av lampornas sken. De hade tagit fasta på sommartid, en timma för tidigt tyckte vi. Va bara att bege sig av hemåt igen. Vi som precis va på topp.
Slapp söndag sen. Orkade oss ut till Ikanohuset och tur var nog det. Vilket härligt väder! Våffeldagen till ära avnjöts allt för många innan Elin och Nicke begav sig hem. Men nog smakade det gott. Mums... Pappa kom senare på kvällen för ett kort besök och fick ta del av de sista som blev kvar.
I morgon väntar första dagen på praktiken. En period av 8 veckor ska spenderas innanför sjukhusets väggar. Blandade känslor. Kan va klokt att inte sitta uppe allt för länge till.
Jag tackar mina vänner för en trevlig helg!

Inga kommentarer: