fredag, december 30

Juldag hos pappa

Juldagen firades hos pappa och Gunilla tillsammans med farmor. Lugn och stillsam dag med massor av god mat, en och annan snaps, några glas vin och spännande samtalsämnen. Tomten tittade förbi även denna dag och gav mig bla. bättre karaktär som jag hade önskat mig :) (Hoppas det börjar gälla efter nyår...!) Fantastiskt mysigt hade vi.


















Farmor skjutsades hem och jag skjutsades vidare till vännerna som samlats för sedvanligt juldagsfirande. Mycket prat och uppdaterade om livet. Konstaterade att det är babyboom i mina vänskapskretsar just nu. Fantastisk roligt att träffas men natten blev inte allt för lång. För första gånger på flera år dissade vi Metropols juldagsfest och gjorde istället täcket sällskap.

Annandagen innebar skönt slapp och byggande av skåp som mamma köpt. Brukar alltid bli nåt fix och trix när jag är hemma. Samlade ihop mina julklappar och konstaterade att jag nog varit snäll detta år också. Fått massor av bra och fina saker: sängbord, glassmaskin, parfym, toastjärn, mössa, mobilskydd, assietter till min servis, ljuslyktor i lila, slickepott, musmatta mm. Sammanfattar julen som lugn och stillsam. Precis som den ska vara. Har hunnit umgås med alla dom jag älskar samtidigt som det funnits utrymme för avkoppling.








Julafton i Växjö

Åkte hem till Hultsfred dagen innan julafton för lite mys hemma hos mamma. Avslutade med uppesittarkväll helt enligt tradition. Blev en liten julklappsutdelning i förväg och tomten hade köpt ett fint nattduksbord till mig. Långrandigt BingoLotto och gotteskålar höll oss sedan vakna till midnatt.










Julafton, sista delen av julkalendern, skinksmörgås och avfärd mot släkten i Växjö. Fullt stå hej hela dagen. Julmat, efterrätt, kaffe med dopp, Kalle Anka för de vuxna, besök av tomten, julklappsutdelning, lek med alla saker, julklappsspel... Precis som en julafton ska vara. Umgänge med nära och kära från morgon till sen kväll. Slumrade i bilen på vägen hem. Trött efter alla intryck och däst av allt gott i magen.







































Releasedag på Medley

Julen och allt vad den innebär har tagit upp all tid. Bloggen har fått stå tillbaka.

Innan jag uppdaterar er om min jul 2011 måste jag skriva några rader om den releasedag som anordnades på Medley för alla LesMills pass. Hela lördagen innan julafton kördes pass från morgon till kväll i en större sal i sporthallen. Det blev succé! Massor av kunder kom och flera stannade för att köra flera pass i rad. Henke och jag teamade BodyAttack release 75 med mycket lyckat resultat. Blev ett riktigt ös och många nöjda deltagare. Trots detta pass kunde jag inte hålla mig borta från Combat, CXworx eller Pump. Blev en superkul träningsdag!





















söndag, december 18

Godsaker på rad

Julen fortsätter att bjuda på massa godsaker. Förutom att vi ordnade egen jullunch på jobbet skulle ett riktigt julbord intas också. Kommunens rehabpersonal åkte till Marsvikens kursgård för möte och avslutande middag. Supertrevlig kväll med härlig stämning och god mat. Gottegris som jag är så fastnade jag som vanligt för efterrättsbordet! Dock ska nämnas att det kallskurna var av hög kvalitet och uppdukningen var proffsig. Rekommendar detta ställe till fler.






Julen har riktigt börjat göra sig påmind här hemma i lägenheten också. Det färdiglagda pusslet (förutom en saknad bit) har fått göra plats för det köksbord som ska dit på torsdag. Igår storstädade jag lägenheten och plockade fram alla mina Trip Trap nissar och andra tomtar som legat gömda i kartonger. De har hittat sina platser i min nya lya. Dessutom avslutade jag (nästan) alla julklappsinköp och paketen ligger inslagna och klara i en pappkasse :)












Idag är det redan 4e advent. Jag har tänt det fjärde ljuset, tittat på julkalendern och ätit en skinksmörgås med senap. Allt i sin ordning!
Kunde inte låta bli att baka så nu doftar det härligt av choklad i köket. Ska ta med och bjuda på jobbet och så blir det säkert en och annan bit över till kära Johanna som kommer till mig ikväll.







Men först ska det tränas... massor! Medley ordnar releasedag i sporthallen av alla LesMills klasser. Alla är välkomna! Ska delta på BodyCombat och CX och själv instruera BodyAttack. Härlig söndag med andra ord :)

onsdag, december 14

Julbord

Så är första julbordet ätet. På självaste Lucia styrde jag upp en jullunch på jobbet där alla som ville vara med skulle ta med sig ett bidrag. Slutade med att vi blev 24 stycken! Dukade upp fint i konferensrummet och sen hjälptes vi alla till att ställa fram ett spännande bord med massa mat i köket. Kan säga att dessertbordet va utöver det vanliga :) Stämningen va på topp och jag konstaterade att det inte krävs så mycket för att öka trivseln bland arbetskamraterna.















söndag, december 11

Julmys i skogen

Har haft en riktig toppenhelg! Umgåtts med älskade vänner i en stuga utanför Blankaholm. Vi åkte redan sent fredag kväll och har sedan myst tillsammans fram till söndag. Druckigt glögg, ätit gröt och julskino-frukost, gjort upp eld, grillat korv och druckit varm choklad, eldat i öppna spisen, lagat tre-rätters middag, spelat julklappsspel och andra roliga spel, bara hängt i soffan, tränat lite BodyAttack och CX. Till frukost denna söndag överraskade vi med Lussevaka.
Blev en lika fantastisk helg som jag hade hoppats. Tack kära ni!!!































































































Glad tredje advent :)