söndag, april 10

Weekend i Italien

Så har jag varit iväg och besökt Lars i Italien igen. För sista gången, för den här gången... Nu har han spelat sin sista match för San Stefano och äventyret är slut med ligalaget för den här säsongen. Vad som händer till höst vet ingen. Det vi vet är att den närmaste tiden kommer bestå av träning, sammankomster och turneringar med landslaget, allt med siktet inställt på EM och OS. Hård, lång och tuff väg dit men motivationen och viljan är stark. För mig gäller det att hålla ställningarna hemma och kämpa på i vardagen.

Italienresan så... Vad ska jag säga? Tror att det räcker med sol, italiensk mat och kärlek! Det var tre helt magiska dagar. Har njutit av sommaren, tagit vara på varje sekund av sol, frukost i det gröna, ätit både pizza, panini, tortelini, tiramisu och glass, strosat runt i staden medan Lars tränat, gjort en oförglömlig utflykt till di Sirolo och kramats. Varför kan man inte stanna tiden och bara njuta.






















Lars kommer alltså hem igen på tisdag och då väntar sambolivet igen. Hur gör man?
Till dess ska det jobbas några dagar så man kanske har råd med ytterligare resor till Italien :)
Nu först väntar en god fruktsallad med glass och söndagshäng i soffan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Madde.
Bliver helt misundelig når jeg ser de skønne billeder, kunne virkeligt godt bruge noget sol, varme og afslapning lige nu, men nu vare det jo ikke længe før vi rejser til italien. Måske vi kan nå at besøge jer i sverige enden.
Knus lotte