tisdag, juni 29

Italien

I onsdags eftermiddag hämtade Lars mig på jobbet för att sedan åka till Skavsta flygplats. Efter en kall cider o öl va vi redo för en weekend i Italien. Ingen svensk midsommar här inte utan 4 underbara dagar på beachen i Lignano. Dagarna bjöd på strålande väder så förutsättningarna var dom bästa. Låg på stranden hela dagarna och därefter vid poolen. Vi åt och drack gott, mumsade på glass i mängder, strosade på den centrala köpgatan sent på kvällen, spelade spel till långt in på natterna och bara njöt av livet. Denna förstart på semestern kunde inte har blivit mer lyckad.







































































































































Så är man tillbaka i Sverige igen och arbetar för fullt. Ytterligare en veckas jobb innan de långa 4 veckorna av semester väntar.

söndag, juni 20

Så är jag här igen

Har precis för en sekund sen tagit tag i mig och beställt en laddare till mitt kamerabatteri. Nu hoppas jag bara att det hinner komma innan onsdag så jag kan ta några härliga bilder i det Italienska landet.
Tänk, på onsdag vid den här tiden har Lars o jag precis landat på flygplatsen vid Venedig och har 4 underbara dagar framför oss! Som jag längtar och som jag hoppas att solen visar sig från sin bästa sida. Tänker mig flera slappa timmar på beachen, flytande på vågorna, svalkande drinkar, brända axlar, smarriga glassar...... zzzzzzz
Tillbaka till verkligheten:
Här har det hänt massor. Kan inte skriva om allt. Jag kämpar vidare på jobbet (mycket att göra nu när man försöker pressa ihop alla ärenden innan semestern), kämpar på i sporthallen och försöker få in träffar och happenings med vänner.
Sommaren börjar göra sig påmind (vilket den borde gjort för länge sen). Studenterna har sjungit sig hesa på gatorna, Lars första pollennysningar har kommit, balkongen har piffats till, uteserveringarna har invigts, glassarna börjar bli för många, fotbolls VM är i full gång och jag har mer energi än någonsin.
Sommaren innebär inte bara starten på något nytt utan även avslut för det som varit. Min allra älskade vän Hanna har fått jobb i Sundsvall och flyttar idag ifrån mig. Hon har massor av spännade framför sig och jag är glad för hennes skull. Det är ändå med delade känslor som jag skriver. Saknar henne redan. Hon är en helt fantastisk vän. Hur ska jag klara mig utan hennes omtänksamhet och glädje, utan våra härliga parmiddagar och roliga upptåg. Hon har givit mig så mycket och jag är så tacksam för den tiden vi fått. Vi ses väl igen....? Lycka till min älskade.
Torkar mina tårar och fortsätter...
3 dagar att jobba nästa vecka, weekend i Italien, en arbetsvecka till, helg, 2 dagar och sen smäller det! Semester 2010 :) Startar de 4 lediga veckorna med Hultfredsfestivalen. En given punkt på listan.
Under tiden ska jag överleva fotbolls VM ;) Här är det tutor i tvn hela dagarna. Att det kan va så spännande. Nåväl. Heja Danmark!


Nu får det va bra för den här gången. Vet aldrig när det skrivs igen.
Må så gott så länge och njut av varje stråle sol som tittar igenom de envisa molnen.
*Puss på er*

söndag, juni 6

Fisketur

Igår var det ju ett alldels strålande väder! Startade lördagen redan 7 med första turen till tvättstugan. Stannde uppe och gick en promenad runt i stan. Fortsatte med fönsterputsning, dammning och attacktränande. Efter avslutad tvätt la jag mig välförtjänt ute på gården med näsan mot solen :) Så underbart! Min tid är kommen.

Framåt eftermiddagen åkte Lars och jag iväg till Rängen för att få en helkväll på detta underbara vatten. Jag satt bra i fören med ett korsord i handen och Lars fiskade för fullt. Hur härligt kan livet vara! Lars lyckades fånga en gädda och jag skulle assistera. Gick sådär...! Inte min grej det där med att ta i fisk (... eller va säger du icca!), speciellt inte dom som sprattlar och lever!





















Framåt kvällskvisten la vi till vid några klippor och tände engångsgrillen. Mumsade på några grillade korvar och hade mysigt. Timmarna bara försvann och solen började gå ner. Njöd av en fantastisk solnedgång innan vi avslutade turen.

















lördag, juni 5

Kameratrubbel

Hej alla

Har fortfarande inte fått tillfälle att sätta mig här. Dessutom är jag bitter över att min kamera inte går att ladda! Kan ni tänka mig utan min kamera... :( Därför heller inga bilduppladdningar. Vad göra... Ny laddare, ny kamera? Ser dollartecken :(

Livet rullar på i 120. Blodomlopp, Vårrus, BodyAttack-träning inför ny release, jobb, Stockholmsvistelse med LaIsla-besök. Ja, vad händer egentligen?

Är lycklig över att solen äntligen skiner på mig. Sommaren är här och jag får nytt liv! Maddes tid är kommen.