fredag, juli 24

Danmark o Göteborg

Efter några tuffa dagar i Hultsfred åkte vi till Danmark för att hälsa på familj och vänner. Jag stannade mellan måndag och fredag medan Lars först åkte hem tisdagen efter. Det blev några underbara dagar i detta fantastiska land. Danmark är helt annorlund Sverige på flera sätt. Där är man mer öppen, social, generös och spontan mot varandra. Stämningen är lättsam och positiv. Upplever oss svenskar som ganska stela förhållandevis.
Under dagarna 5 hann vi besöka den vackra stranden vid Blokhus, spela minigolf på Europas näst största bana, äta på restaurang, ha kalas för Lars, kolla på Aalborgs fotbollsträning och match, strosa runt i Aalborg, spela Super Mario på Wii, promenera, spela kort och bara ha det lugnt och skönt hemma i soffan. Dagarna gick alldeles för fort så det kändes trist att lämna Lars och vår underbara familj där på fredagen. Tusen tack för allt. Hoppas vi ses snart igen.





































































































Väl på andra sidan Kattegatt möttes jag av mamma som va så snäll och kom till Göteborg för att hämta mig. Vi hade tänkt oss en dag i stan men när vädret för en gång skull visade sig från sin bästa sida valde vi Askimsbadet. För första gången i år badade jag i havet! Framåt eftermiddagen uträttade vi några ärenden i Nordstan och åt en smarrig lunch på en uteservering innan vi styrde ratten mot Hultsfred. Detta blev en såndär härlig mamma-dotter-mysdag.















Inga kommentarer: