söndag, juni 15

Hultsfred 2008

Så har ännu en festival passerat. Märkligt att något man sett fram emot så länge kan försvinna förbi så fort. Det har varit 3 dagar fyllda av fest, musik, goda vänner, Yatztyspel, EM-fotboll, strosande, öltält och mat. Men även 3 dagar fyllda av besvikelse och kyla.
Vi börjar med det positiva. Fick träffa några av mina underbara vänner som jag saknat så mycket. Bara tiden med er har varit värt massor. Sedan fick jag uppleva den fantastiska stämning som endast denna årliga tillställning kan skapa. Bara ljudet av smalspåret utanför fönstret gör att känslan av lycka infinner sig. För att inte tala om alla härliga festivalare eller dånet från Hawaiiscenen när man ska sova. Trots dyr biljett och flera besvikelser kan jag nog inte låta bli att entra området även nästa år. När man har växt upp med det är det svårt att släppa taget.
Så till det negativa. Det stora dragplåstret Linkin Park bestämmer sig för att ställa in sin konsert! Där står vi, glada i håven med Sverigeflaggor i högsta hugg, när beskedet kommer på storbildsskärmarna. Kan lova att den höga fotbollsstämningen kom av sig. Fatta vad jag velat se detta band. Blev så förb*. Fortsätter med att Sverige lyckas sabba matchen mot Spanien. Hur svårt kan det va att hålla ett försvar med bara sekunder kvar av en EM-match! Sen ska det sägas att det gått åt riktigt mycket tröjor under helgen. Det har inte varit de varmaste dagarna i juni precis. Är så tacksam för den härligt varma sängen hos mamma! Stackars alla dessa campare. Fy tusan för att krypa ner i en kall sovsäck i ett nerpinkat och dammit tält när alkoholen börjat gå ur kroppen. Brrr....




























































Så är man tillbaka i Linköping och i verkligheten. Kan lova att det va gott att äta vanlig hemlagad mat ikväll när magen tidigare blivit proppad med allt från kebab i bröd till pizzaslice och chips! Fy tusan vad man käkar under dessa festivalens dagar. Det har blivit lite av en grej, något som hör till. Med andra ord är det tur att Hultsfred endast äger rum en gång varje år.
Var i affären när vi kom hem och fyllde vagnen med grönsaker. Nu i veckan är det GI-mat som gäller för min del! Ska börja med att avsluta denna festhelg genom att mumsa jordbubbar och mjölk!

Inga kommentarer: