söndag, april 29

Saade

Detta kommer säkert bli det nördigaste inlägget hittills men det bjuder jag på :) Jag hade nämligen köpt biljett till Saades konsert i Cloetta Center som födelsedagspresent till mig själv! Ut på scen kom en välklädd tonåring i grå kostymbyxor, vit skjorta, väst och kavaj. Jag tillsammans med alla kids och deras föräldrar beskådade denna snygging under 1,5 timmas tid. Konserten va kanske inte den bästa jag upplevt. Många låtar lät samma och det va svårt att veta när den ena låten slutade och nästa började. Dock va det en snygg show med ljuseffekter och dansare. Han blandade upptempo med ballader, tog upp en tjej ur publiken på scen, hade Popular som extranummer och avslutade hela tillställningen med Mr weat t-shirt då han dansade i det forsande vattenfallet! Sammanfattningsvis va det mer en kväll för ögat än för öronen då man största delen av konserten också fick passa sig för illskrikande tonårstjejer som gick i falsett med "Jag älskar dig" "Eric" "Aaaaaaa"!




söndag, april 22

Födelsedag

Jag råkade bli ett år äldre igår och har firats som aldrig förr.
Började redan förra söndagen när pappa, Gunilla och farmor kom hit på lite kalas. Jag bjöd på laxlasagne och tårta. Vi hade riktigt mysigt och tiden bara sprang iväg. Solen tittade fram korta stunder så vi fick tillfälle att hänga lite ute på balkongen också.


I fredags morse blev jag överraskad på jobbet då kollegorna pyntat mitt skrivbord så fint med ballonger, serpentiner och choklad. 
På kvällen blev jag bjuden på middag av Johanna och Janne. Toppenkväll med dessa underbara människor. Suveränt god mat och så fick jag en läcker eldlampa som ska passa utmärkt som lägereld på balkongen i sommar.

Dagen D blev nog den bästa födelsedag jag någonsin upplevt. Fick bekräftelse på att jag har världens bästa vänner omkring mig. Vaknar 7.40 av att dörrklockan ringer frenetisk. Öppnar i nattlinne och ruffs i håret. Utanför står Mia sjungandes med en liten tårta med tända ljus, en flagga och en full kasse med frukost i händerna. Jag blev alldeles tårögd och ryste av lycka. Inte skulle jag vakna upp ensam på min födelsedag! Jag duschar och undertiden dukar Mia upp en fantastisk frukost i köket. Vi sitter en hel timma och bara njuter.

Iväg till Finspång för en Medleygala för att uppmärksamma oss instruktörer. Det var snittar och mingel, föreläsning och prisutdelningar. Mycket trevligt.
När vi kommer tillbaka och jag ska ta min cykel sitter det en plastpåse kring sadeln. Jag knyter upp den och under infinner sig en helt ny sadel inslagen i snören! Min tidigare sadel va trasig och i stort behov av att bytas ut. Visade sig att Mia och Björn fixat, köpt ny sadel och bytt ut mot min gamla medan jag var i väg. Rysningar och lycka i kroppen igen! Vilken överraskning! Vilken bra present!
Till kvällen hade jag styrt med snittar och annat smaskigt tilltugg. På besök kom Sanna, Anita och Pillan för att avrunda firandet av min födelsedag. Blev en toppenkväll. Massor av bubbel, vin och snack vid köksbordet till långt in på natten. Hade hur mycket som helst att prata om och det va riktigt kul att komma dessa underbara människor lite närmare inpå livet.











Vill tacka alla ni älskade vänner som bryr sig så mycket om mig och som såg till att min dag blev den bästa tänkbara!

söndag, april 15

Frisk och på G igen

Nu var det över två veckor sedan jag skrev här igen och ni läsare börjar väl snart tröttna på mig... Nu är jag iaf frisk från både förkylning och magont. Livet har återgått till det normala. Eller ja, livet är väl aldrig riktigt normalt. Händer alltid massa spännande saker.

Sedan sist har jag firat en underbar påsk med familj och vänner hemma i Hultsfred. Påskmiddag hos pappa och Gunilla, besök hos farmor, en kväll hos icca tillsammans med henne, Ida och Petra, påsklunch och lekar med kusin och kusinbarn hos mamma och en annandag påsk i Linköpings möbelaffärer.






























Har inhandlat mig världens snyggaste balkongsoffa som kommer göra succé på min stora balkong! (tack pappa för bidraget!) Tog en evighet att bygga ihop den med alla stora plastskruvar överallt men resultatet är värt allt besvär. Medan jag meckade med den va mamma gullig och planterade om mina växter och gjorde fint arrangemang ute. Tack för hjälpen!
















Som friskvårdsombud på jobbet tog jag mitt ansvar i förra veckan och bjöd in arbetskamraterna till CXpass på Medleys gym i Nyköping. Uppslutningen var större än beräknat så det va superkul! Jag gick igenom en del teknik innan vi började och sen körde vi tillsammans järnet i 30 min. Avslutade kvällen helt i friskvårdsanda på närliggande pizzeria :) Mycket lyckad och uppskattad kväll.









Allt påskgodis har annars satt sina spår på magen och det verkar inte ta slut med godsakerna. Kroppen har känts riktigt tung på träningspassen i veckan och jag känner mig allmänt ur form. Men det blir väl ändring på det ska vi tro....! Tog faktiskt på mig mina nyinköpta löparskor från Nike och gav mig ut på en kort runda runt ån imorse. Tunga flås till en början men sen kom andra andningen och det kändes faktiskt riktigt bra :) Tog det lugnt med tanke på tidigare knäproblem och faktum är att det kom en liten känning på höger utsida.... Huummmmm...???

Nu ska jag ställa till med kalas så det står härliga till i helgerna framöver. Inte för att jag uppskattar att fylla 27 men för att jag tycker det är kul att fixa och bjuda :) Shit, 27!!!! Har ångest. Verkligen.....!!!